Valamikor 2005 januárjában fogalmazódott meg bennem az ötlet, hogy Zalaegerszeget is fel kellene írni a Magyar Tuningtérképre… Ez sikerült is nagyjából, hiszen a carstyling.hu beszámolója szerint előző nap még a főszerkesztő szegedi fodrásza is tudta, milyen rendezvény lesz másnap az ország másik végén.

Az első lépések kicsit nehezen mentek, de szépen lassan belejöttem – hozzá kell tenni, Zalaegerszegen bármilyen rendezvényt szervezni, rendezni nem egyszerű. Ekkor jött a segítség (a Top Tuning hirdetésszervezője, Nokta Balázs, és a fent említett Szőke László (Quad) személyében, akiknek nagyon sokat köszönhetek) és meglódult a szekér - mégpedig nem is akárhogyan!

Rendhagyó volt az első találkozó, hiszen a mai napig emlegetitek a színvonalat. Nagyon sok résztvevő és kiállító véleménye szerint a tavalyi év egyik legjobb TUNING rendezvénye volt a zalaegerszegi. Mindezek tükrében úgy döntöttünk – és valószínűleg sokatokanak nem árulok el újdonságot - hogy idén is megrendezzük a ZALAEGERSZEGI TUNINGTALÁLKOZÓT.

Beszéljünk arról, mi várja idén a hozzánk kilátogatókat!

Idén már nagyobbra mertem gondolni és remélem segítségetekkel sikerül is véghez vinni terveimet. Tavaly sem voltunk kevesen, de idén még nagyobb az érdeklődés a kiállítók részéről is. A legkomolyabb gépekből sem lesz hiány, hiszen ezen a rendezvényen kerül sor az Emma Racing tuning szépségverseny új fordulójára, melynek tétje nem kisebb, mint az ugródeszka a nemzetközi megmérettetésre. Rengetegen kérdeztetek a találkozóról: elkészült a weboldala, ahol választ találtok minden kérdésre.

A cím: www.zalaegerszegtuning.hu

Ízelítő a programból:

Az idén sem fog unatkozni aki kilátogat, hiszen egész nap nem hagyjuk majd az érzékszerveket nyugodni. Gumifüstölés, tálca show, street fighter show, autó széttörő show, bikini & topless car wash, Emma-Humma hangminőség és hangnyomás verseny, Emma Racing, és minden ami tuning! Több kategóriában fogunk versenyt rendezni, a nyertesek egy-egy új mobiltelefonnal lesznek gazdagabbak. Ezen kívül sok más értékes nyeremény is kisorsolásra kerül.

Ha kérdésetek van, keressetek telefonon: 06-30/5000-787, vagy e-mailben: [email protected]. És persze látogassátok weboldalunkat.

Remélem az idén is elviszitek Zalaegerszeg jó hírét az egész országba és jövőre is szívesen jöttök annak ellenére ,hogy „ez aztán messze van mindentől”.

Ne feledjétek tehát:

2006. augusztus 27. Zalaegerszeg Zala Pláza parkoló
2. ZALAEGERSZEGI TUNINGTALÁLKOZÓ!