Magyar Drift Bajnokság - Profi Liga

Minden bizonnyal már sok drift versenyző gyakorolgatja a terhes légzést, hisz október első hétvégéjén nagyon komoly versenyek elé néznek. Igen nem tévedés összesen három versenyt hoz tető alá a Magyar Drift Szövetség amire ez idáig nem volt még példa. Persze ennek mi nézők örülhetünk csak igazán, hisz télire úgy is be kell tárazzunk, ugyanis idén utoljára izgulhatunk drift versenyen! A fontos eseményre elhozzák nekünk Európa elit driftereit, akikkel a magyar profik szállnak majd harcba, míg az Országos Drift Bajnokság záró futamain eldől ki lesz hazánk drift királya!

A germán fennhatóság alá tartozó IDC (International Drift Challenge) sorozat első alkalommal lép "idegen" földre és eme nemes alkalommal elhozza nekünk újra Paul Vlasblom kétszeres EB bajnokot! A tavalyi évben a holland nemzetiségű Paul bizonyára sokakban hagyott mély nyomot, hisz E36 kombi BMW-jének nyers ereje és hangja felejthetetlen élményeket okozott már. Vele érkezik a talán még nagyobb rutinnal rendelkező honfitársa Remmo Niezen, aki elhatározta magában, hogy egész Európát körbe veri majd új építésű több mint 400 lóerős E30-asával. Rajtuk kívül természetesen további profik is érkeznek Németországból, Lengyelországból, Luxemburgból, sőt Svájcból is megtisztel minket két versenyző mely közül meglepő módon az egyik a gyengébbik nemet képviseli egy nem épp gyenge Nissan S14-es Silviával. Mindenki győzelmi reménnyel érkezik, hisz a tét óriási! Több mint 2500 Euro keresi a gazdáját, ami a mai vészjósló gazdasági világvégi hangulatban még többet ér! Ne feledkezzünk meg persze arról sem, hogy ellenfélként a magyar Pro versenyzők is jelentkeztek eme nyereményalapra és reméljük hiábavaló lesz a külföldiek heves vérmérséklete, mert a magyarok hidegvérrel fognak ellenük csatázni. A nemzetközi éles tsuiso (páros) összecsapásra a kvalifikációk után kerül sor, melyben összesen 16 pilóta vehet részt. Mivel a külföldieknek bérelt helyük van erre, így a maradék szabad kártyákért a magyarok külön csatákkal harcolnak egymással, hogy csak a legjobbak kerülhessenek be az elit mezőnybe. Az izgalom fokozására a legjobb 16 csatáira pedig már esti reflektorfényben kerül sor és ilyenkor tudni vélik, hogy a pilóták külön készülnek jó néhány trükkös fénnyel, strobószkópokkal.

Vasárnap az Országos Drift Bajnokság záró futamaira kerül sor, mind a másodosztály pilótái, mind pedig a profik részére. A bajnoki címre mindkét osztályban nyílt a küzdelem! A Pro Ligában például több mint 10 versenyzőnek lehet még matematikailag dobogós esélyei, így valóban kiélezett küzdelmek várhatóak. A KakucsRing üzemeltetői is külön készülnek a hétvégére, mivel a szövetséggel közreműködve a pálya néhány külső és belső kanyaríve kiszélesítésre kerül ezáltal nagyobb tempót tudnak diktálni a versenyzők és még látványosabb tsuiso csatákra van kilátás. Az előzetes regisztrációk alapján mintegy 60 versenyautó érkezik a kakucsi drift hétvégére, így a depóban mindenki megtalálhatja a szívéhez közeli autómárkát, legyen az akár "csak" 160 pacis, vagy legyen az brutális aszfaltszaggató 450 lóerősre megépítve. Természetesen az utóbbi lesz többségben hiszen a magyar mezőny autóinak szerkezeti felépítése már rég feledteti velünk a régmúlt libikóka járműveit, melyeket a mai bontós már csak kilóra venne át.

A színes betétprogramok most sem hiányoznak majd, hisz a szünetekben RC és Team Drift bemutató, carsandgirls.hu autó szépségverseny és természetesen az elmaradhatatlan drift taxira is sor kerül. A gyermekeket ismét várja az EA Games pavilon, a Chevrolet Gombos elhozza nekünk csúcsjárgányait és a kiállítói soron pedig a már megszokott partnerek sorakoznak fel, mint például a carstyling.hu, a Speedy tuning és versenyfelszerelés és a D2 futóművek importőre a LedTechnik. Az egész hétvégén pedig Egyed Isti és a Pioneer hangoskodik és gondoskodik arról, hogy ismét felejthetetlen élményben legyen részünk! Az őszi hideg szél miatt kabát sál, sapka bekészít majd irány október első hétvégéjén a KakucsRing!

Mindenkit várunk sok szeretettel!

A verseny kiemelt támogatója a Chevrolet Gombos. Médiatámogatóink a Habostorta csoport, Carstyling.hu, DuEn és a Totalcar. Internetes hirdetéseinket az Adverticum rendszerén keresztül intézzük, a drifter.hu weboldalát a Rufftech tartja karban. Munkaerő közvetítésben a Job-Center segít, finomságokat a DonPepe-től rendelünk, míg a nyereményeket a Pioneer és a Speedy biztosítja számunkra. A versenyzők leharcolt gumijait a nonStop Gumiszerviz cserélgeti.


INFORMÁCIÓK:

Nevezés:
>Online nevezés / Pro Liga<
>
Online nevezés / II. osztály<
>Carsandgirls Autó szépségverseny<

Nyomtatványok:

>
Technikai szabályzat<
>
Pontozási szabályzat<
>Előnevezési lista<

Sajtóinformációk:
Akreditációt csak előzetes jelentkezés után tudunk biztosítani! A verseny napján 08.30-10.00 óráig van lehetőség a rendezvényre történő zavartalan bejutásra. A versenypálya területén kizárólag a szövetség sajtó mellényében lehet tartózkodni. Ingyenes igénylése esetén 5.000 Ft kauciós díjat kell megfizetni. Jelentkezni lehet: 06 30-825-7684 telefonszámon.

Belépőjegy:
Jegyek elővételben kedvezményes árakon kaphatóak a Ticket Express jegyirodákban és az Eventim hálózatán.

Helyszíni jegyváltás:
Drift OB kvalifikációk + IDC vs. Hungary
Október 4. (Szombat)
Ára: 2.000,- Ft.

Drift OB Pro Liga+II. osztály záró futamok

Október 5. (vasárnap)
Ára: 2.000,- Ft

10 éves korig a rendezvény ingyenesen látogatható!


A verseny időbeosztása:

SZOMBAT
08.00-10.00: Regisztráció, gépátvétel
09.00-11.00: Edzés
11.00-11.30: Versenyzői eligazítás
11.30-12.00: Versenyzői felvonulás
12.15-14.00: OBII kvalifikáció
14.00-14.30: Drift Taxi
14.45-16.45: Pro Liga + IDC kvalifikáció
16.45-17.15: Drift Taxi + RC Drift
17.30-18.45: IDC selejtező (Pro Liga - Top16/8)
18.45-19.00: Autó szépségverseny eredményhirdetés

19.15-21.00: IDC vs. Hungary (Top16)
21.00: Eredményhirdetés

VASÁRNAP
09.00-11.00: Edzés
11.00-11.30: Drift Taxi
11.30-12.00: Versenyzői felvonulás
12.15-14.00: OBII Top16 KO System
14.00-14.15: OBII Eredményhirdetés
14.15-15.00: Drift Taxi + Team Drift
15.15-17.45: Pro Liga Top32 tsuiso
17.45-18.00: Eredményhirdetés
18.00-18.30: Bajnokavatás
OBII+Pro Liga


Megközelítés autóval:
Budapestről M5-ös autópályáról az inárcsi pihenőhelynél kell lehajtani. Inárcsot elhagyva Kakucsra beérve a Fő útról balra kell fordulni a templomnál (Monori u.), majd egyenesen a temető mellett elhaladva tovább menni. Az autópályát felüljárón átszelve érkezünk meg ezek után KakucsRingre.

Kecskemétről M5-ös autópályáról Újhartyánnál kell lehajtani (Dabas-Szolnok leágazás). Az autópálya lehajtó után Dabas irányába kell fordulni a 405-ös úton , majd kis idő múlva jobbra Újhartyán-Kakucs felé. Újhartyánt elhagyva Kakucsra beérve a Fő útról jobbra kell fordulni a templomnál (Monori u.), majd egyenesen a temető mellett elhaladva tovább menni. Az autópályát felüljáron átszelve érkezünk meg ezek után KakucsRingre.

Térképek:
Kakucs elhelyezkedése
KakucsRing megközelítése

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Hazai rendezvény
Szervező
Magyar Drift Szövetség
Kezelő(k)
carStyling
Helyszín
Kakucs,
Dátum
2008.10.04 - 2008.10.05
Programok
Drift verseny
Te is részt veszel ezen a rendezvényen?

Iratkozz fel Te is az eseményen megjelenők listájára, vagy nézd meg, ott lesznek-e a haverok!

Miért hasznos kiemelni a rendezvényeket?

Ha szeretnéd, hogy kedvenc autós eseményeid nagyobb reklámot és látogatottságot kapjanak, a kiemelés segítségével tudod az összes rendezvényes oldal jobb szélén, saját bannerrel megjeleníteni őket. A banner a hozzájuk feltöltött fejléc-képből készül automatikusan, a remek lehetőséget pedig a rendezvény SMS útján történő szponzorálásával érheted el.

Az SMS-szponzorálás szabályai

A rovatunkba feltöltött összes esemény egyedi ID-vel látjuk el. Ezt a számjegyekből álló azonosítót alább találod, a szöveges üzenet létrehozásához pedig erre lesz szükséged a későbbiekben. Rendezvényeink közül az öt legtöbb szponzorációval rendelkező kerül a kiemeltek közé.

SMS szolgáltatás átmenetileg szünetel

A kis- és nagybetűk között nincs különbség, viszont nagyon figyelj arra, hogy a kódot a helyes formátumban küldd el, fokozottan érvényes ez az egyes szavak közötti szóközökre! Szintén fontos, hogy az SMS-t szöveges üzenetben küldd el, tehát ne adatként, vagy MMS formátumban. Szponzorációt csak magyar szolgáltató SIM kártyájával ellátott készülékről tudsz küldeni, külföldiről nem.

Az sms díja bruttó 254 Ft minden magyar mobilhálózatból. A szponzoráció beküldésekor válasz-sms-t fogsz kapni amint sikeresen megkaptuk az üzeneted, a kiemelés pedig innentől számítva 5 percen belül életbe lép. Az emelt díjas SMS-ekkel kapcsolatos tudnivalókat ezen az oldalon találod.

Az SMS-szponzorálás működése

A szponzorálás a következő elven működik: minden egyes szponzoráció 3 napig érvényes, és 3 kreditet ér. Egy szponzoráció egy emelt díjas sms árába kerül, és a megadott telefonszámra küldött, megadott formátumú sms (lásd feljebb) segítségével lehet véghezvinni. Egy hirdetésre korlátlan számú szponzoráció adható, ezek mind 3 további kreditet adnak a már meglévőkhöz.

Minden egyes eltelt nappal az egyes hirdetésekre adott kreditek száma is eggyel csökken. Amint minden kredit elfogy, a termék szponzoráltsága megszűnik.

Saját rendezvényed kiemelése esetén a kreditek számáról, valamint szponzoráltság lejártáról saját rendezvényeid listájában, valamint az adott esemény módosításánál tájékozódhatsz. Az első öt, legtöbb kredittel rendelkező rendezvény automatikusan - kiemelve, bannerrel - megjelenik a carstyling.com összes rendezvényes aloldalán megtalálható "Kiemelt rendezvényes" boxban. A kiemelt rendezvények a szponzoráció időtartama alatt tetszőlegesen módosíthatók, ha azonban törlöd, a hirdetéssel együtt a kreditek is elvesznek róla.

Emelt díjas SMS üzemeltető partnerünk:
Netfizetés.hu Kft

Vissza a rendezvényhez
Hozzászólások
Nem létezik ilyen fórum!