Gyorsulási Futam

A tavasz utolsó gyorsulási versenyét május 31-én Tökölön rendezik meg! A garantáltan gyors, szép és hangos autókkal, motorokkal teli rendezvényen a már barátainkká vált külföldi versenyzők mellett itt lesz Európa leggyorsabb E30 BMW-je, ami 8.7 másodperc alatt teljesíti a negyedmérföldes távot!
KÜLFÖLDI PROFI VERSENYZŐK! - Nawrot (Civic) - Granat (Almera) - Klemen Frim (Daihatsu Turbo) - Mateja (Corvette C5) - Kracmar (Bimoto Scirocco) - VTG Corvette - Witold (Civic-el v. anélkül) Meglepetés: - Nissan S14A - VW Golf - MGYSZ 14sec alatti vizsga autója! Igen változatos, és eseménydús az idei tavaszi szezon. Április második hétvégéje az MGYSZ OB-val és a téli fejlesztések megismerésével kezdődött, majd egy pompás hangulatban telt, izgalmas, magyar sikerektől sem mentes King of Europe „East”-el végződött! A következő verseny a nézőcsúcsot döntő taszári Gyorsulás Ünnepe volt. A rendezvényen mindenki megtalálta a neki valót. Gyorsulás, drift, szlalom, gyönyörű lányok, és egy hatalmas party-sátor gondoskodott a hangulatról! A szezonnak azonban vége, legalábbis a nyár közepéig! Épp ezért egy méltó búcsúztatást tartunk neki, mivel Európa leggyorsabb E30 BMW-je, a lengyel és szlovén profik, Magyarország I. Nemzeti Válogatottja, és az új generációs magyar versenyzők részvételére számíthatnak a látogatók! A rendezvény kapuja reggel 10-től nyílik meg, és este 8ig tart az esemény! Ha ez sem elég? Rákontrázunk! BMW és Corvette találkozót tartunk, folytatódik a Carstyling Show 'n Shine, és a Fusion dB kupa, és persze ingyenes lesz a légvár! De az első 100 BMW-snek ajándék üdítőt adunk, és minden Corvette-nek ingyenes nevezést biztosítunk, és még pénzdíjat is adunk, hogy legyen miért elfüstölni a gumikat! Meglepetésként, egy kis sétára a rendezvénytől a Volks 'N Roll fesztivál zajlik majd ahol jungtimer és oldtimer kiállítás látható, és újra találkozhattok, (TV2 új autós műsoraként is ismert!) az East Block csapatával, és első osztályú műremekeikkel! Tehát ha külföldiek által leglátogatottabb Magyarország gyorsulásra vágysz, akkor Május 31-én Tökölön a helyed! Vigyázz, mert ha ezt kihagyod, legközelebb szeptember 27-én lesz újra gyorsulás a reptéren! Belépő 2000 Ft/fő, 12 év alatti gyermekeknek ingyenes!. További információk a 06 (70) 522-0016-os telefonszámon! Tehát új év Gyorsulási Futam 2008 :: Mert itt verseny van! Programfüzet: DB Kupa III. forduló: Nevezés: 10:30 - 11:30 Kvalifikációk: 11:30 - 14:30 Elödöntő: 15:30 Döntő: 16:30 Díjátadó: 18:00 INFO: 06304772460 Carstyling Show 'n Shine III. forduló: Nevezés: 11:00 - 16:00 Értékelés: 16:00 - 17:00 Díjátadó: 17:20 Magyar Köztársaság Kupa III. forduló: Kapunyitás: 10:00 Nevezési határidő: 16:25 Döntő regisztráció: 16:45 – 17: 00 Drivers Parade: 17:15 Döntők kezdete 17:15 - 17:30
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Klubkártya kedvezmény: Carstyling.hu VIP parkoló használata, 500 Ft kedvezmény a gyorsulási verseny nevezési díjából!
Carstyling.com stand a helyszínen
Hazai rendezvény
Szervező
www.futam.hu
Kezelő(k)
carStyling
Helyszín
Tököl repülőtér,
Dátum
2008.05.31
Kezdés
10:00
Befejezés
20:00
Mobil
06 70 522 0016
E-mail
[email protected]
Web
www.futam.hu
Programok
Te is részt veszel ezen a rendezvényen?

Iratkozz fel Te is az eseményen megjelenők listájára, vagy nézd meg, ott lesznek-e a haverok!

Miért hasznos kiemelni a rendezvényeket?

Ha szeretnéd, hogy kedvenc autós eseményeid nagyobb reklámot és látogatottságot kapjanak, a kiemelés segítségével tudod az összes rendezvényes oldal jobb szélén, saját bannerrel megjeleníteni őket. A banner a hozzájuk feltöltött fejléc-képből készül automatikusan, a remek lehetőséget pedig a rendezvény SMS útján történő szponzorálásával érheted el.

Az SMS-szponzorálás szabályai

A rovatunkba feltöltött összes esemény egyedi ID-vel látjuk el. Ezt a számjegyekből álló azonosítót alább találod, a szöveges üzenet létrehozásához pedig erre lesz szükséged a későbbiekben. Rendezvényeink közül az öt legtöbb szponzorációval rendelkező kerül a kiemeltek közé.

SMS szolgáltatás átmenetileg szünetel

A kis- és nagybetűk között nincs különbség, viszont nagyon figyelj arra, hogy a kódot a helyes formátumban küldd el, fokozottan érvényes ez az egyes szavak közötti szóközökre! Szintén fontos, hogy az SMS-t szöveges üzenetben küldd el, tehát ne adatként, vagy MMS formátumban. Szponzorációt csak magyar szolgáltató SIM kártyájával ellátott készülékről tudsz küldeni, külföldiről nem.

Az sms díja bruttó 254 Ft minden magyar mobilhálózatból. A szponzoráció beküldésekor válasz-sms-t fogsz kapni amint sikeresen megkaptuk az üzeneted, a kiemelés pedig innentől számítva 5 percen belül életbe lép. Az emelt díjas SMS-ekkel kapcsolatos tudnivalókat ezen az oldalon találod.

Az SMS-szponzorálás működése

A szponzorálás a következő elven működik: minden egyes szponzoráció 3 napig érvényes, és 3 kreditet ér. Egy szponzoráció egy emelt díjas sms árába kerül, és a megadott telefonszámra küldött, megadott formátumú sms (lásd feljebb) segítségével lehet véghezvinni. Egy hirdetésre korlátlan számú szponzoráció adható, ezek mind 3 további kreditet adnak a már meglévőkhöz.

Minden egyes eltelt nappal az egyes hirdetésekre adott kreditek száma is eggyel csökken. Amint minden kredit elfogy, a termék szponzoráltsága megszűnik.

Saját rendezvényed kiemelése esetén a kreditek számáról, valamint szponzoráltság lejártáról saját rendezvényeid listájában, valamint az adott esemény módosításánál tájékozódhatsz. Az első öt, legtöbb kredittel rendelkező rendezvény automatikusan - kiemelve, bannerrel - megjelenik a carstyling.com összes rendezvényes aloldalán megtalálható "Kiemelt rendezvényes" boxban. A kiemelt rendezvények a szponzoráció időtartama alatt tetszőlegesen módosíthatók, ha azonban törlöd, a hirdetéssel együtt a kreditek is elvesznek róla.

Emelt díjas SMS üzemeltető partnerünk:
Netfizetés.hu Kft

Vissza a rendezvényhez
Hozzászólások
Nem létezik ilyen fórum!