DEVIL 11 - GAME OVER

Ugye, ezt tudod? Game Over! HELL ENERGY - 11. ORSZÁGOS DEVIL TUNING - Tuning találkozó és KGST csúcstalálkozó... Esküvő - Retro Party - Kemping és Carstyling.hu 10 éves jubileumi találkozó!

2013 júni 15-16-án a Dorcas Camping területén Debrecenben (Vekeri tó, Erdőspuszta) 11. alkalommal veszi kezdetét Magyarország egyik legnagyobb tuning találkozója. Új helyszínen, bazinagy történésekre számíthatsz Te is, persze csak akkor, ha eljössz!

Hogy miért lett a találkozó neve GAME OVER?

Magyarországon előszőr, egy olyan Guinness Rekord kísérletre készülünk, ami csak akkor állítható fel, ha megtisztelsz minket a jelenléteddel! Ezért idén nagyon nagyon számítunk rád!!!

15-én szombaton a tuningtalálkozó első napján a nagy nyilvánosság előtt, a Devil Tuning atyja, Patkós Balázs kollega egybekel élete párjával. Ez lesz az első valódi tuning esküvő, amióta világ a világ. Szóval történelmet írunk, ahol jelen lesznek a média legjelesebb képviselői... Szóval valószínűleg Te is benne leszel a tévében:)

A Deviltuning történetében először kerül megrendezésre KGST csúcstalálkozó, ahová a keleti blokk autóit várjuk népes számban, szóval ide Te is nyugodtan elhozhatod és megmutathatod szemed fényét, itt Téged is imádni fognak érte... (Békebeli Ladák, Skodák, Wartburgok, Daciák, Zastavák, Trabantok, Moszkvicsok, Volgák stb.)

10 éves lesz a Carstyling.hu is!

Emlékszel még Zoé-ra? Ő az a lány, akit még anno a legelső kiállításunkon kértünk fel az erotikus autómosás programjának lebonyolításához, ez a hagyomány pedig innentől indult el és lett szerves része a legtöbb tuningtalálkozónak. Zoé azóta szerepelt a CKM és a Playboy címlapján is, továbbá - többek közt - a Blikk szépe és állandó háziasszonya is. Az elmúlt 10 év alatt csak előnyére változott, azóta még fantasztikusabb formában lévő modell két nyuszipajtásával vállalta el a jubileumi bemutatókat, előre borítékolhatjuk, ilyen autómosást még biztos nem láttál!

Csapatunk egy remek jubileumi szülinapi party keretei között csatlakozott a rendezvényhez, középpontben természetesen a Show & Shine színpaddal. Fennállásunkat pedig egy nem akármilyen műsorral ünnepeljük meg! A színpadon vasárnap két alkalommal Playmate és CKM-es lányok mosnak majd kocsit, főszerepben pedig az a hölgy, aki hazánkban először mutatott be szexi autómosást: Larion Zoé!

Az autó-szépségversenyre szintén a vasárnapi napon kerül majd sor, méghozzá teljesen interaktív verzióban: a nevezettek egyenként vonulnak át a színpadon, a tulajdonosok pedig speakerünk segítségével mutatják majd be büszkeségeiket, míg a zsűri serényen végzi munkáját. Hangadónk, mint legutóbb Tökölön is, a drifting versenyek jól ismert magyar hangja, Zima!

Hogy milyen meglepetések készülnek még idén?

Bazi Nagy Rozsdakupac Szülinapi Party, 2 évesek és őket is ide eszi a fene :), Bazi Nagy Devil Tuning Találkozó, Nemezeti és nemzetközi tuning látványosságokkal, Bazi Nagy BMW, LADA, VW, HONDA találkozók, (a keleti BimmerTeam, a veteranzsiguli.hu, a ladaracing.hu, a retroauto.hu), Bazi Nagy Tuningautó szépségverseny a Carstyling.hu pontozásával, Bazi Nagy Retroautó szépségverseny az oldtimer.hu bírálatával, Bazi Nagy Oldtimer szépségverseny a veteranzsiguli.hu bíráskodásával, Bazi Nagy Hangnyomás verseny a BaseFaceBaz rendezésével, Bazi Nagy Eszem Iszom kenyérlángossal, ökörsütéssel, látványkonyhával, hideg sörrel!!! Bazi Nagy INGYENES játszótérrel a gyerekeknek - 2 óriás bálnacsúszda, körforgó, céllövölde, horgászat stb., az első kört minden gyereknek a lagzim alkalmából én állom, hogy nehogy otthon hagyd őket:) Bazi Nagy Martin Car használtautó börze, Bazi Nagy Tüzes Cocktail Show és persze a Dj-k elhúzzák a Te nótádat is egész nap és egész éjjel...

Ha már megfertőzött a benzingőz, vagy ha még nem, akkor is gyere, lazulj, és csináljunk történelmet együtt!

Várunk szeretettel, 2013 júni 15-16-án, szombaton és vasárnap, a Dorcas Camping-ben (Vekeri tó - Erdőspuszta)...

Ugye tudod, hogy magaddal hozhatod a sátradat, vagy bérelhetsz faházat is?
Mivel a találkozó egy kemping területén lesz, érdemes hoznod a sátradat, amit közvetlenül az autód mellett is felállíthatsz...

Jegyek elővételben:
Frei Cafe: Fórum Debrecen Bevásárló Központ (Debrecen, Csapó utca 30.)
Devil tuning butik: Debrecen, Böszörményi út 151.

Jegyek helyszínen (jegyárusítás a helyszínen, csak 2013 júni 15-16):
Dorcas Camping, Vekeri tó - Erdőspuszta

Jegyárak és további infók:
http://deviltuning.hu/devil11

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Klubkártya kedvezmény: Hamarosan!
Carstyling.com stand a helyszínen
Hazai rendezvény
Szervező
Patkós Balázs
Kezelő(k)
carStyling
Helyszín
Debrecen, Vekeri tó Dorcas Camping,
Dátum
2013.06.15 - 2013.06.16
Mobil
70/23456-00
E-mail
[email protected]
Web
www.deviltuning.hu
Programok
Te is részt veszel ezen a rendezvényen?

Iratkozz fel Te is az eseményen megjelenők listájára, vagy nézd meg, ott lesznek-e a haverok!

Miért hasznos kiemelni a rendezvényeket?

Ha szeretnéd, hogy kedvenc autós eseményeid nagyobb reklámot és látogatottságot kapjanak, a kiemelés segítségével tudod az összes rendezvényes oldal jobb szélén, saját bannerrel megjeleníteni őket. A banner a hozzájuk feltöltött fejléc-képből készül automatikusan, a remek lehetőséget pedig a rendezvény SMS útján történő szponzorálásával érheted el.

Az SMS-szponzorálás szabályai

A rovatunkba feltöltött összes esemény egyedi ID-vel látjuk el. Ezt a számjegyekből álló azonosítót alább találod, a szöveges üzenet létrehozásához pedig erre lesz szükséged a későbbiekben. Rendezvényeink közül az öt legtöbb szponzorációval rendelkező kerül a kiemeltek közé.

SMS szolgáltatás átmenetileg szünetel

A kis- és nagybetűk között nincs különbség, viszont nagyon figyelj arra, hogy a kódot a helyes formátumban küldd el, fokozottan érvényes ez az egyes szavak közötti szóközökre! Szintén fontos, hogy az SMS-t szöveges üzenetben küldd el, tehát ne adatként, vagy MMS formátumban. Szponzorációt csak magyar szolgáltató SIM kártyájával ellátott készülékről tudsz küldeni, külföldiről nem.

Az sms díja bruttó 254 Ft minden magyar mobilhálózatból. A szponzoráció beküldésekor válasz-sms-t fogsz kapni amint sikeresen megkaptuk az üzeneted, a kiemelés pedig innentől számítva 5 percen belül életbe lép. Az emelt díjas SMS-ekkel kapcsolatos tudnivalókat ezen az oldalon találod.

Az SMS-szponzorálás működése

A szponzorálás a következő elven működik: minden egyes szponzoráció 3 napig érvényes, és 3 kreditet ér. Egy szponzoráció egy emelt díjas sms árába kerül, és a megadott telefonszámra küldött, megadott formátumú sms (lásd feljebb) segítségével lehet véghezvinni. Egy hirdetésre korlátlan számú szponzoráció adható, ezek mind 3 további kreditet adnak a már meglévőkhöz.

Minden egyes eltelt nappal az egyes hirdetésekre adott kreditek száma is eggyel csökken. Amint minden kredit elfogy, a termék szponzoráltsága megszűnik.

Saját rendezvényed kiemelése esetén a kreditek számáról, valamint szponzoráltság lejártáról saját rendezvényeid listájában, valamint az adott esemény módosításánál tájékozódhatsz. Az első öt, legtöbb kredittel rendelkező rendezvény automatikusan - kiemelve, bannerrel - megjelenik a carstyling.com összes rendezvényes aloldalán megtalálható "Kiemelt rendezvényes" boxban. A kiemelt rendezvények a szponzoráció időtartama alatt tetszőlegesen módosíthatók, ha azonban törlöd, a hirdetéssel együtt a kreditek is elvesznek róla.

Emelt díjas SMS üzemeltető partnerünk:
Netfizetés.hu Kft

Vissza a rendezvényhez
Hozzászólások
Nem létezik ilyen fórum!