Magyar Profi Drift Bajnokság 2013 - Trackwood

Egy eddig ismeretlen vírus fertőz Európában. A tudósok driftláznak nevezték el. Az EEDC és a Drift Allstars pilótái terjesztik és nem állíthatja meg semmi sem. Karantén alatt áll már Poznan, Minsk, Riga és Kaunas. A következő célpont: Máriapócs és nincs ellenszer...

Az idei Trackwood Drift Fesztivál augusztus 22-24-i hétvégéje mindenki számára maga lesz a Drift Mennyország, hiszen a Hell Energy Magyar Profi Drift Bajnokság 4. fordulója mellett kis hazánkban mérik össze tudásukat az Eastern European Drift Championship (EEDC), valamint a Drift Allstars European Series legjobb pilótái.

Természetesen idén sem maradhat el a versenyzői felvonulás, valamint a versenyautók megáldása japán szokások alapján. Fantasztikus élmény a templom előtt felsorakozó versenyzők és drift autók látványa.
Míg az első két napon az edzéseké, addig augusztus 24-én már a versenyeké lesz a főszerep. A kellemes hűvös estében előbb a magyar pilóták csapnak majd össze, majd egy fantasztikus tűz showt követően éjszakai futamon előbb a Drift Allstars, majd az EEDC profi pilótái harcolnak majd a legjobbnak járó kupákért.

Minden magyar profi drift pilóta gőzerővel készül már a megmérettetésekre. Így van ezzel Grózinger Zsolti is, aki óriási szurkolótáborának nem szeretne csalódást okozni. Zsolti ennyit üzent magabiztosan a kis hazánkba érkező külföldi versenyzőknek: "Gyertek bátran, 1000 lóerőig jó vagyok, mert még nincs maximumon a gép..."
Grózinger Zsolti szerencsére nem ijed meg az ellenfelektől, pedig fantasztikus pilóták érkeznek külföldről. Itt lesz például sokak kedvence, a finn drift versenyző Juha Rintanen, aki több mint 700 lóerős Toyota Suprájával próbál majd mindenkit a falhoz szorítani.

A Toyoták mellett a Nissanosok is képviseltetik magukat. Magyarországra érkezik Nigel Colfer, aki Nissan S13 180sx 1JZGTE vasával próbálja majd megtizedelni a magyar mezőnyt és ebben biztosan társa lesz ukrán versenyzőtársa Dmitriy Illyuk is. Illyuk nem félti Nissan 200sx RPS13 autóját, sohasem veszi el - így lett múlt évben ukrán bajnok és így győzedelmeskedett az EEDC-ben is.

Kemény harcok várhatók, egy percet sem fog senki sem unatkozni. Hogy mit ígér Béres Szabolcs, a Trackwood megálmodója és szervezője? "Ez a legek versenye, hiszen a  13 éves versenyzőtől a 56 évesig mindenki rajthoz áll itt. Három bajnokság versenyzői versengenek majd ezen a hétvégén. Ez a verseny viszi az összes rekordot versenyzőszámban és az általuk képviselt nemzetek számában egyaránt. A jó hangulat mindig garantált!"

A díjátadót követően kedvenceitekkel együtt bulizhattok majd egy fantasztikus parti keretén belül. Töltsetek Ti s velünk egy igazi benzingőzös hétvégét 2013. augusztus 22-24 között Máriapócson a RabócsiRingen. A jelszó továbbra is: Kilinccsel előre!

Gyere és hagyd, hogy Téged is megfertőzzön a Trackwood őrült hangulata. A múlt év még csak bemelegítés volt, a szervezők idén rátettek még egy lapáttal.

Gyere el Te is Máriapócsra 2013. augusztus 22-24-én és hagyd, hogy a vírus átjárja a tested...

Kilinccsel előre!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Hazai rendezvény
Szervező
www.drifting.hu
Kezelő(k)
carStyling
Helyszín
Rabócsiring (Máriapócs),
Dátum
2013.08.22 - 2013.08.24
Kontakt
Béres Szabolcs
Mobil
+36-70/866-0681
E-mail
[email protected]
Web
www.drifting.hu
Programok
Te is részt veszel ezen a rendezvényen?

Iratkozz fel Te is az eseményen megjelenők listájára, vagy nézd meg, ott lesznek-e a haverok!

Miért hasznos kiemelni a rendezvényeket?

Ha szeretnéd, hogy kedvenc autós eseményeid nagyobb reklámot és látogatottságot kapjanak, a kiemelés segítségével tudod az összes rendezvényes oldal jobb szélén, saját bannerrel megjeleníteni őket. A banner a hozzájuk feltöltött fejléc-képből készül automatikusan, a remek lehetőséget pedig a rendezvény SMS útján történő szponzorálásával érheted el.

Az SMS-szponzorálás szabályai

A rovatunkba feltöltött összes esemény egyedi ID-vel látjuk el. Ezt a számjegyekből álló azonosítót alább találod, a szöveges üzenet létrehozásához pedig erre lesz szükséged a későbbiekben. Rendezvényeink közül az öt legtöbb szponzorációval rendelkező kerül a kiemeltek közé.

SMS szolgáltatás átmenetileg szünetel

A kis- és nagybetűk között nincs különbség, viszont nagyon figyelj arra, hogy a kódot a helyes formátumban küldd el, fokozottan érvényes ez az egyes szavak közötti szóközökre! Szintén fontos, hogy az SMS-t szöveges üzenetben küldd el, tehát ne adatként, vagy MMS formátumban. Szponzorációt csak magyar szolgáltató SIM kártyájával ellátott készülékről tudsz küldeni, külföldiről nem.

Az sms díja bruttó 254 Ft minden magyar mobilhálózatból. A szponzoráció beküldésekor válasz-sms-t fogsz kapni amint sikeresen megkaptuk az üzeneted, a kiemelés pedig innentől számítva 5 percen belül életbe lép. Az emelt díjas SMS-ekkel kapcsolatos tudnivalókat ezen az oldalon találod.

Az SMS-szponzorálás működése

A szponzorálás a következő elven működik: minden egyes szponzoráció 3 napig érvényes, és 3 kreditet ér. Egy szponzoráció egy emelt díjas sms árába kerül, és a megadott telefonszámra küldött, megadott formátumú sms (lásd feljebb) segítségével lehet véghezvinni. Egy hirdetésre korlátlan számú szponzoráció adható, ezek mind 3 további kreditet adnak a már meglévőkhöz.

Minden egyes eltelt nappal az egyes hirdetésekre adott kreditek száma is eggyel csökken. Amint minden kredit elfogy, a termék szponzoráltsága megszűnik.

Saját rendezvényed kiemelése esetén a kreditek számáról, valamint szponzoráltság lejártáról saját rendezvényeid listájában, valamint az adott esemény módosításánál tájékozódhatsz. Az első öt, legtöbb kredittel rendelkező rendezvény automatikusan - kiemelve, bannerrel - megjelenik a carstyling.com összes rendezvényes aloldalán megtalálható "Kiemelt rendezvényes" boxban. A kiemelt rendezvények a szponzoráció időtartama alatt tetszőlegesen módosíthatók, ha azonban törlöd, a hirdetéssel együtt a kreditek is elvesznek róla.

Emelt díjas SMS üzemeltető partnerünk:
Netfizetés.hu Kft

Vissza a rendezvényhez
Hozzászólások
Nem létezik ilyen fórum!