Tuning és veterán autókiállítás Zsámbok

Sziasztok! Gondolom már sokaknak nem kell bemutatnom ezt a kiállítást, akik már 2006-óta rendszeresen látogatják vagy kiállítanak, azok tudják, hogy ez már nálunk hagyomány és kötelező is!!! Így 2010-ben is megrendezzük ezt a Tuning és Veterán összejövetelt! Csak pár Klub a Kiállítóink közül: Magyar Maserati Klub, Mátrai Veterán Egyesület, Magyar Mini Club, Garage Crew Tuning Club, National Tunerz Club, Streettuning Club Hungary, és számtalan magán Tuner!!! Ez a rendezvény 40 kiállitott autóra van bekalibrálva nagyjából, amiből 30 Tuning autó, 10 pedig veterán szokott lenni, ezt az idén is igy szeretnénk! Ez a Kiállítás mindig is kicsire volt tervezve... :) A Kiállítás Vasárnap van megtartva mindig a Lecsót a Keceléből Fesztivál keretein belül, azaz minden kiállított autó tulaja egy tányér izletes lecsót kap ajándékba, ebédre, Nálunk már ez is hagyomány!!! Az idén beújitunk és tervezünk egy Tájékozódási Autóstúrát is a programok közé. A Tájékozódási Autós Túra 13 településen keresztül vezet, 10:00-tól indul, reméljük aktív részvétel mellett. 110km össztáv, sok meglepetés, autónkként egy "üres térkép", sok szép hely a környékben... GPS használata nem megengedett! Fényképezőgépet hozzatok! A verseny záró momentuma egy a 13 településre vonatkozó teszt kitöltése lesz! Érdemes mindent figyelni!!! Tervezett Programok: Autósszépségverseny, Kipuff és Hangerő mérés, Autós felvonulás a faluban, Hangszóró és felni kitartó verseny, Autós tájékozódási Túra, Bikinis autómosás, Díjátadó, Lecsós programok, fellépők Időterv Autóstali: 08:00 Kapunyitás 08:00-10:00 Érkezés a találkozóra 10:00 Autós Túra Startja 11:00 Autós felvonulás a faluban 12:00 Ebéd 13:00 Bikinis autómosás 14:00 Hangerő és kipuffmérés 15:00 Hangszóró és felnikitartó verseny 16:00 Dijátadó 17:00 Kapuzárás Lecsófesztivál programok: 17:00 McHawer és Tekknő 17:45 Barbee 18:15 Bon-Bon 19:00 ABBA SHOW 1.5 órás!!! 21:00 Tüzijáték Kihangsúlyoznám, hogy ez Kiállítás, itt nem volt és nem is lesz semmilyen egyéb program, ez vált be már az 5 év alatt, aki eljönne emelni a kiállítás fényét azt idén is Sok szeretettel várjuk! AUTÓSSZÉPSÉGVERSENY: Tervezett dijak és kategóriák: Legszebb Tuningautó Profi 1-3 hely Legszebb Tuningautó Amatőr 1-3 hely Legszebb Veteránautó 1-3 hely Legszebb Belsőtér 1-3 hely Legszebb Hifi Install 1-3 hely Legszebb Fényezés 1-3 hely Különdijak: LSD ajtós autó Airride összkép Legszebb Felni Legszebb Motortér Legszebb Szalon autó TÁJÉKOZÓDÁSI AUTÓS TÚRA Leggyorsabb csapat 1-3.hely Legeredményesebb csapat 1-3.hely HANGERŐMÉRÉS 1X Hangszóró 1-3.hely 2X Hangszóró 1-3.hely 3X vagy több Hangszóró 1-3.hely KIPUFOGÓMÉRÉS Leghangosabb autó 1-3.hely ÜGYESSÉGI ÉS SPORT JELLEGŰ VERSENYEK Minden kategória 1-3.hely Nevezni mindenre a helyszinen lehet!!! Reméljük a jó idő mellénk szegődik és egy hatalmas, jó hangulatú bulit csaphatunk a nyár egyik legforróbb napján! Belépődíj: NINCS Várunk Mindenkit sok szeretettel!
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Külföldi rendezvény
Szervező
STREETTUNING CLUB HUNGARY
Kezelő(k)
carStyling
Helyszín
Zsámbok-központ,
Dátum
2010.08.15
Kezdés
08:00
Befejezés
16:00
Kontakt
SZABÓ KRISZTIÁN
Telefon
06209976331
Mobil
06204694301
E-mail
[email protected]
Web
streettuning.ning.com
Programok
Autókiállítás
Te is részt veszel ezen a rendezvényen?

Iratkozz fel Te is az eseményen megjelenők listájára, vagy nézd meg, ott lesznek-e a haverok!

Miért hasznos kiemelni a rendezvényeket?

Ha szeretnéd, hogy kedvenc autós eseményeid nagyobb reklámot és látogatottságot kapjanak, a kiemelés segítségével tudod az összes rendezvényes oldal jobb szélén, saját bannerrel megjeleníteni őket. A banner a hozzájuk feltöltött fejléc-képből készül automatikusan, a remek lehetőséget pedig a rendezvény SMS útján történő szponzorálásával érheted el.

Az SMS-szponzorálás szabályai

A rovatunkba feltöltött összes esemény egyedi ID-vel látjuk el. Ezt a számjegyekből álló azonosítót alább találod, a szöveges üzenet létrehozásához pedig erre lesz szükséged a későbbiekben. Rendezvényeink közül az öt legtöbb szponzorációval rendelkező kerül a kiemeltek közé.

SMS szolgáltatás átmenetileg szünetel

A kis- és nagybetűk között nincs különbség, viszont nagyon figyelj arra, hogy a kódot a helyes formátumban küldd el, fokozottan érvényes ez az egyes szavak közötti szóközökre! Szintén fontos, hogy az SMS-t szöveges üzenetben küldd el, tehát ne adatként, vagy MMS formátumban. Szponzorációt csak magyar szolgáltató SIM kártyájával ellátott készülékről tudsz küldeni, külföldiről nem.

Az sms díja bruttó 254 Ft minden magyar mobilhálózatból. A szponzoráció beküldésekor válasz-sms-t fogsz kapni amint sikeresen megkaptuk az üzeneted, a kiemelés pedig innentől számítva 5 percen belül életbe lép. Az emelt díjas SMS-ekkel kapcsolatos tudnivalókat ezen az oldalon találod.

Az SMS-szponzorálás működése

A szponzorálás a következő elven működik: minden egyes szponzoráció 3 napig érvényes, és 3 kreditet ér. Egy szponzoráció egy emelt díjas sms árába kerül, és a megadott telefonszámra küldött, megadott formátumú sms (lásd feljebb) segítségével lehet véghezvinni. Egy hirdetésre korlátlan számú szponzoráció adható, ezek mind 3 további kreditet adnak a már meglévőkhöz.

Minden egyes eltelt nappal az egyes hirdetésekre adott kreditek száma is eggyel csökken. Amint minden kredit elfogy, a termék szponzoráltsága megszűnik.

Saját rendezvényed kiemelése esetén a kreditek számáról, valamint szponzoráltság lejártáról saját rendezvényeid listájában, valamint az adott esemény módosításánál tájékozódhatsz. Az első öt, legtöbb kredittel rendelkező rendezvény automatikusan - kiemelve, bannerrel - megjelenik a carstyling.com összes rendezvényes aloldalán megtalálható "Kiemelt rendezvényes" boxban. A kiemelt rendezvények a szponzoráció időtartama alatt tetszőlegesen módosíthatók, ha azonban törlöd, a hirdetéssel együtt a kreditek is elvesznek róla.

Emelt díjas SMS üzemeltető partnerünk:
Netfizetés.hu Kft

Vissza a rendezvényhez
Hozzászólások
Nem létezik ilyen fórum!