Ebből a modellből alapból nem készült sok és nagyon kevés maradt meg az utókornak. Épített változatban pedig aztán tényleg alig találni. Andi Riley viszont összehozott egyet és el is vitte a tavalyi Ultimate Dubs Show-n a Car of the Show díjat. 
 
A projekt egy alapos felújítással kezdődött. Az autót szó szerint darabokra szedték és minden hibát eltüntettek, hogy az új szín tényleg hibátlanul csillogjon. Ezután pedig jöhetett az összerakás, aminél tökéletesen sikerült vegyíteni néhány típusidegen és modern kiegészítőt, a '70-es évekbeli autón. A letisztult külső mellé levegős futómű párosul, ami Airlift Performance elemekből és 3P vezérlőből áll. Ennek segítségével lehet ráengedni a karosszériát az egyedi, többrészes, Lancia Delta HF Integrale felnikre. A géptetőt felnyitva nem egy korhű motort találunk, hanem modernebb erőforrást. Az 1,8 literes, 20 szelepes turbómotornem csak jól néz ki a motortérben, de dinamikusabbá teszi az öreg autót, bár nem hiszem ,hogy túlzottan meg lenne hajtva az Audi. Mindenesetre kellemes látvány a szemnek és ez is hozzájárult ahhoz, hogy ellopja a show-t az Ultimate Dubs-on. 
 
Ha bepillantunk az utastérbe, mindenhol bőrt és fát találunk. Tökéletes az összkép és ahogy a 3P vezérlőt beépítették, azt külön tanítani kéne, mivel egyáltalán nem lóg ki a környezetéből, kicsit olyan, mintha ott mindig is lett volna egy ilyen irányító. A gyári műszeregységek helyére beépítették az 1.8T óracsoportját. Mindemellett gyári rádió, csillogó küllőkkel rendelkező kormány, combtámaszos ülséek és színben passzoló övek teszik tökéletessé a megjelenést. 
 
Ebbe az autóba nem lehet belekötni! Nem véletlenül volt központi helyen kiállítva és nem véletlenül döntött úgy a zsűri, hogy ez a Show legjobbja. 
 
IDE KATTINTVA találtok még pár képet!