UNIX - Autó, Motor és Tuning Show 2024 néven, merőben új formában mutatkozik be jövő tavasszal Magyarország legnagyobb szezonkezdő autós rendezvénye. A Hungexpo csaknem teljes területét megtöltő kiállítás, vásár, verseny és show repertoárja tovább bővül a háttéripar témaköre felé, melyet egy új együttműködés hoz magával.

Az UNIX Autó Kft., Magyarország piacvezető alkatrészkereskedelmi vállalkozása stratégiai partnerként csatlakozik az AMTS családjához. A közel 20 millió darabos raktárkészlettel rendelkező, naponta 200 ezer cikket mozgató cég aktív résztvevőként is bekapcsolódik a rendezvény forgatagába: számos aktivitásuk mellett, a vállalat több tucat háttéripari partnercége jelenik meg saját standdal a kiállításon.

Az UNIX-AMTS 2024 a korábbi években megszokott programok mellett a járműipar igazi ünnepe és találkozópontja is lesz jövő tavasszal, melyre több ezer szakmabeli partner kap meghívást az ország minden pontjáról.

Új belépőként markáns motoros szekció is várja jövőre a nagyérdeműt, emellett a rendezvény az összes eddigi tematikáját megtartja. Így többek között egy minden eddiginél nagyobb és nemzetközibb tuning show, új autós kiállítás, veterán- és hotrod pavilon épül fel a helyszínen, a kültéren pedig látványos drift és offroad programokra kerül sor.

zA UNIX-AMTS 2024 látogatói között, a hagyományokhoz híven egy átépített autót sorsolnak ki a szervezők, sőt, ezúttal egy motor megnyerésére is esélyes bárki, aki felnőtt, családi, vagy VIP belépőjegyet vásárol. A nyereményekről hamarosan lehull a virtuális lepel, a pontos infók pedig a rendezvény hivatalos weboldalán, valamint a közösségi felületein követhetők.

Az UNIX-AMTS 2024 múlt, jelen és jövő autó- és motorcsodáival, történetének legnagyobb és legszínesebb show-jával válik „nagykorúvá”. Több mint 100.000 négyzetméternyi élményt kínál a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenkinek: garantáltan kivételes és hasznos szórakozást az egész család részére, immáron 18. éve!

További információk: