helo!

ma beletekertem a lancerba 800km-t és a viselkedéséből ítélve erősen ráférne egy futómüfelújítás, ez ugyhiszem mindennél előrevalóbb lesz!szerintem tavasszal ennek is eljön az ideje!

hogy mit is értek ezalatt?--->előszöris a fémes zörgést, leginkább recsekésnek kopogásnk írnám le,naszóval ezt kéne megszüntetni agondolom leszmit cseréni, ésakkor ha lúd legyen kövér!...szerintem leültetjük az elejét is egy kicsit, meg a hátulját is egy kiccsit! Ez elöl körülbelül 3centi lesz hátul pedig 1vagy2 centi...Plusz egy erőteljes gátlókeményítést is kap, és ha ez megan akkor valami pofás 15 vagy 16"os felni, kicsit peresebb gumikkal!a felni valami peremes féle lesz terveim szerint!(aki tud valami ilyet szóljonám:D)

ebből a 800kmes túrából megtudtam(ismét)hogy, a Magyar embernek nincsen közlekedési kultúrája, egészen addig mig át nem lépi az országhatárt...de ez egy másik sztori...

holnapra a program is megvan nagy ganézás akocsi körül, mert már tavasz hangulatom van, és alánézünk mi is lehet a probléma, aztán kitudja mitakar a sors, mifog ezekből teljesülni.....

 

na mára ennyit, lehet aztán később elfogy a kezdeti lendület, és meghal a blogozásom, de egyenlőre lelkes vagyok.jóéjszakát!