Az ünnepek alkalmával rendszerint megszaporodnak a vicces karácsonyi autós videók is Youtube-szerte. Míg tavaly számos érdekes alkotást láthattunk ebben a témában (példa egy, példa kettő), idén sajnos ötletek terén annál szegényesebb a kínálat. Mindennek remek példája ez a (nem) kicsit erőltetett filmecske is, melyet a szuper sportautókra fókuszáló Shmee150 készített.

A kissé idegesítő stílusú angol fiatalembert legutóbb az 5.000 lóerős dubai (kamu) szupersportautó, a Devel Sixteeen kapcsán láthattuk. Karácsonyra pedig azt találta ki, hogy pulykát fog sütni egy Lamborghini Aventador kipufogójának lángjain.

A hamvába holt ötlet már a videóba pakolt kevéske sütős snitten is lelepleződik. A vasvillára öklelt méretes nyers pulykáról üvölt, hogy ezzel a módszerrel bizony jövő karácsonyra sem lesz belőle ehető végeredmény, maximum egy kormos, büdös, mérgező gázokkal felfüstölt - de továbbra is nyers - húsdarab.

A videó végére - bizonyára egy közeli étteremből - azért sikerült beszerezni egy szépen átsült combot. A kínosan gyenge videó egyetlen pozitívuma a titánium kipufogórendszerrel felszerelt gyönyörű Oakley Design LP760-as Aventador, melyet sportos optikával, hátsókerék hajtással és +60 lóerővel ruházott fel a brit cég. Az ünnepekre való tekintettel pedig rajta figyel a rénszarvas-konverter kit, amit tavaly Essenben fedeztek fel Quad-ék, legnagyobb örömükre.

Hát, legalább megpróbálta. Boldog Karácsonyt mindenkinek.