Snoopy szeánsz avagy egy civic VT jó napja:

Kinyitom a kocsit behuppanok az ülésbe valami nem frankó. Kiszállok leveszem a kabátom és úgy ülök be. Ahha ez az :D igaz, hogy 18 éves az ülés de még is olyan mintha az anyaméhbe ülnék bele. Nem egy traktor tetején ülök hanem pár centire a földtől. Tekerem a kormányt, jé nem bírom a kisujjammal elfordítani ( picsbe ezen nincs city szervo [SMIL:/smile2.gif] )cserébe viszont mindig pontosan megkapom a visszajelzést az útról.

Beindítva kellemesen felköhög és mint egy szolid medve brummog a BuddyClub Spec II míg benne van a silencer.
Kigördülök az útra keresztben áttornászom magam a qrva fekvőrendőrön. Végigsunyítok a tízemeletes panelrengeteg mögötti úton. Megmérkőzöm további 3 fekvőrendőrrel és összeszorított fogakkal kb 10-el átpattogok keresztben a síneken.

Hurrá kijutottam az útra :D A futómű biztosan teszi a dolgát, átsuhanok két zebrán sajnos a vastagabb útjelző festéket is megérzem mintha az ujjbegyemmel simítanék végig egy asztal lapjára ragasztott leukoplaszt csikon. Hiába no kemény ez a futómű :D

Kb 20 perc sétakocsikázás kifelé a városból 2-3000RPM közt elváltogatva. Alapos melegítés után befordulok egy utcába. Előszedem a szerelőkesztyűt és a 10-es kulcsot. 1 perc múlva kiszedve a silencer és máris kellemes bizsergést érzek a gyomromban.

Beindítom a motort. Az előbbi medve most nem álmából ébredt hanem elvették az uzsonnáját. Nagyon mérgesen morog {#emotions_dlg.ordog}

Kigurulok az útra. A mellettem haladók érdekesen néznek át ( néha lesajnálóan de a többségnek van egy bizonytalanság az ábrázatán.Nem nem biztos, hogy lyukas fazék van a dob helyén, ez lehet, hogy direkt ilyen? Legyünk óvatosak kicsi lapos mérges hangú jószág jobb nem idegesíteni )


Gázt adok és VTEC felett a mérges medve átváltozik egy fémből gyúrt darázsrajjá ami üvölt durrog visszaváltásoknál hörög.

Ekkor már egy olyan széles mosoly van az arcomon, hogy egy kifli beférne a számban keresztben :D