"Lezárult a LLumar Autó Szépségverseny 2012 a facebook- on. Több hónapon keresztül tartó versenyünk véget ért. Közel 500 autó vetekedett azért, hogy elnyerje a 2012 legszebb autója címet. Street& Sport, Tuning, Amerikai és Oldtimer kategóriákban tudtak indulni a címért de természetesen volt összesített ranglista is. Összességében elmondható, hogy a legtöbben az Amerikai autókra szavaztak, de még így sem tudták megállítani a Street & Sport kategória favoritját a Mazda MX 3-at aki, szinte a verseny kezdetétől fogva őrizte vezető helyét és azt a célegyenesig megőrizte. Büszkén állíthatja, hogy övé 2012 legszebb autója hiszen az online szavazáson toronymagasan győzött olyan autókat maga mögé utasítva, mint az Chevrolet Camaro, a Chevrolet Corvette, az AC Cobra, vagy a gyönyörű Rolls Royce Corniche Cabrio.

Az autót a Sport TV műsorában a Sportverdában is bemutatjuk.

Nyereménye a Zebra Art Studio által felajánlott fotósorozat az autóról 5 db utólag digitális feljavított képpel illetve 1 db kenőanyag csomag a Total Hungária Kft. jóvoltából, mely tartalmaz 5 liter motorolajat, 1 liter váltómű olajat, 0,5 liter fékolajat, 1 liter fagyállót, 1 tégely kenőzsírt. 2012 legszebb Amerikai autója egy Chevrolet Camaro. Nyereménye 1 évre elegendő (átlagosan szennyezett, személyautóra értendő – kb. havi 2 tisztítás esetén) OneDrywash-autómosás víz nélküli autótisztító és gumi- és műanyag ápoló. Második helyen végzett egy Chevrolet Corvette! Nyereménye egy 50.000 Ft értékű Automap vásárlási utalvány a Kenwood és Kicker termékek forgalmazójának felajánlásával. Harmadik helyen végzett egy AC Cobra.Nyereménye egy LLumar Comfort fóliával történő "B" oszlop mögötti autófóliázás. 2012 legszebb Tuning autója egy Suzuki Swift. Nyereménye egy LLumar Comfort fóliával történő "B" oszlop mögötti autófóliázás. Második helyen végzett egy Trabant 601 Nyereménye egy LLumar ajándékcsomag. Harmadik helyen végzett egy BMW E30. Nyereménye egy LLumar ajándékcsomag.  2012 legszebb Oldtimer autója egy Steyr- Puch 500.  Második helyen végzett egy Rolls Royce Corniche Cabrio. Harmadik helyen végzett egy Packard Super Eight. A kategória mindhárom nyertesét LLumar ajándékcsomaggal díjazzuk. A Street & Sport kategória második helyen végzett egy Peugeot 306. Nyereménye egy LLumar Comfort fóliával történő "B" oszlop mögötti autófóliázás. Harmadik helyen végzett egy Opel Corsa.Nyereménye egy GrafiWrap karosszéria fóliázás utalvány 50.000 Ft értékben.  Sok szeretettel gratulálunk a győzteseknek.
De nem csak a győztesek között osztunk ki nyereményeket. A szavazók között is rengeteg értékes nyereményt sorsoltunk ki.
Az Álomautó múzeum felajánlásával a fődíjat azaz egy 3 órás sétakocsikázást benzinnel sofőrrel kb. 100.000 Ft értékben Aranyi Róbert nyerte. Továbbá családi belépőt (két felnőtt és két gyermek belepésére jogosít) nyert az Álomautó múzeumba: Kőházi István, Veleczki Betty, Tóth Benjámin, Horváth Ági, Süle Gábor, Fuchs Ádám, Juhász Piroska, Csintalan Tamás, Popál Rita és Jóbi Tamás. LLumar ajándékcsomagot nyert: Barta Dávid, Gősi Zoltán, Pete Veronika, Tóth Szimonetta, Ország Beatrix és Németh József. LLumar Comfort fóliával történő "B" oszlop mögötti autófóliázást nyert: Szalkai Péter és Varga István. Sok szeretettel gratulálunk minden győztesnek. A nyeremények sorsolását a The Hat nevű software segítségével végeztük."

Zebra Art Studio:



Forrás:

https://www.llumar.hu/hirek-kozlemenyek/

https://www.zebrart.hu/

https://www.total.hu/lub/lubhungary.nsf

https://sportverda.hu/

https://www.autofoliazas.org/

https://www.alomautokiallitas.hu/