Sziasztok engem szilárdnak hivnak és 82 elején láttam meg a napvilágot.

 

Felcseperedtem ahogy sikerült és a hadseregtől kaptam egy jogsit.Addig nagy ívben szartam a verdákra.Ot viszont kaptam egy zilt ami ha jol emlékszem 32-es kodszámra halgatot.Benzines V8-as 6000cm3 és kapcsolható öszkerék.100km/100lit benzin.megfertőzödtem.

Vezettem sierát,astrát,kallost,oktáviát.

 

Első autom egy 83-as opel corsa volt havertól 150000-ért.Legalább enyit ráköltöttem utánna mig megvolt.

Szerelmünk egy év után tragikus véget ért mikoris budapest köbánya hizlalótér basa utca kereszteződésében C korzává hajtottam szegénytegy partner oldalán.A rendörség megbüntetet gyorshajtásért,szabájtalan előzésért és a kresz töbszöri megszegésésért.

 

Második autom egy 89-es (felylődünk) ford escort volt.Muter vette nekem de őt meg jól átbaszták.Ez is 150 ezerbe került.

Ezt a szerncsétlent is egy évig nyüstöltem nagyobb löltekezés nélkül.Rengeteg hibája miat néha nagyon utáltam.Pl:öninditó,világitás kapcsoló,szelepszár szimering gondok és a karosszéria.

Megválásunk oka az volt hogy egy nagyjavitást igényelt volna anyiért mint az auto értéke.Inkább eladtam 50 ezer forintért.

 

A jelenlegi vasat 2008 decemberében vettem.Azt hittem milyen okos vagyok és engem nem etetnek meg. Tévedtem.A kereskedő ügyes egy faj.

Szerelmem egy mazda 323 P.

 

It kezdődik a történet.

Viszonylag jó az autó de jönnek elő a hibák.Sebaj de legalább szeretem.Sanyi barátom javasolta régebben a tipust és sok mindenben halgatok rá.

 

2009 jan.1 hajnal 5 óra.Kevés az olaj töltök neki egy kicsit.Bp.-Seregéjes-Bp.Valami baj van.megálok és tapasztalom nem tetem vissza az olajbetöltő nyilás kupakját.Kinyomta az összes olajat.Azóta még hangos ia mint egy dizel.Pedig benzines.

 

Január vágén bevittem egy műhejbe állapotfelmérésre mert ingyen van akkor jöhet.

Jöttek is a hororárak.Azt hittem magamhoz nyúlok.Nesze jappán.Pffff.

 

Csoki haverom javasolta regeljek be ide.Rá is halgattam.Eggyáltalán nem bánom.Már most kaptam segitséget a verda helyrepofozásához.

Előre is köszönöm minden új barátnak a lelki és technikai támogatást.ezt a listát majd a későbbiekben közzé teszem.

 




Szilárd.Bp.2009.02.15




Ja mégvalami. A helyesírás nem az erősségem bocsi.