• Még nincs is egy hónapja sem, hogy megvettem a Polomat. Szép is, jó is nincs vele semmi gond, de én szeretnék rajta egy két izléses módosítást végrehajtani. A cult stílus tetszik de az ültetés elmarad a rossz útviszonyok miatt sajna, ezért nem igazán lesz cult, de valami olyasmit szeretnék.
  •  Első körben lesz majd egy komplett lámpa csere, majd a hűtőrács jelnélküli lesz, morcosítást kap és talán egy hátsó tető spoilert, bár ez utóbbin még gondolkodok. Ha nagyon elszalad velem a ló, márpedig ez könnyen megeshetm főleg ha a főnököm egy jó fizetéssel alámadja, akkor a lökhárítók és küszöbök világába is kirándulást teszek, hátha lesz a kedvemre való. Hogy mi lesz, az csak a péztárcámtól és a kreativitásomtól függ, de azt hiszem az előbbi lényegesebb.
  •  Ami biztos hogy nem akarok hülyegyerek autót. Nem szeretnék idétlen, mindenféle tesco-s tuninggal foglalkozni. Fontos a jó izlés és az igényesség. A motorból se gondoltam, hogy 800LE -t hozzak ki, mert ugye ez egy POLO nem egy 350Z. Az 1400cc és a 74 LE elég, maximum egy sport vagy direkt szűrőt installálok. A motor úgy jó ahogy van. Ha majd lesz komolyabb autóm azt majd felfésülöm...:D 
  • Ennyi...

KATTINTS IDE A BEJEGYZÉSHEZ TARTOZÓ GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ!