Lehet, hogy egy kicsit érdekesnek tűnik, hogy egy bravom van, mégis punto találkozóról írok beszámolót, de nagyon kedves embereket ismertem meg a puntosok személyében, akik minden fiatot, illetve olasz autót szívesen látnak. Az első punto találkozóra csak úgy be csöppentem, de azóta már tervezem ezeket a programokat!

Régi fiat találkozók családias hangulatát idézte fel az idei első punto találkozó. Itt nagyon jól látszott, hogy nem feltétlenül a minnél színesebb és érdekesebb programok tesznek felejthetetlenné egy találkozót, hanem egy összetartó csapat bőven elég ehhez.

Már a gyülekezőhelyen, a kecskeméti Tesconál elkezdődött a beszégetés, ismerkedés, fotózgatás, ha jól emlékszem közel 50 fiatot számoltak össze a szervezők. Aztán dél körül egy Kecskeméthez közeli csárdában megebédeltünk, külön parkolót és az étteremben külön termet is kaptunk, ami nem jött rosszul, mivel ott is egész jó volt a hangulat. :D Délután pedig konvojban lementünk Tősredőre, a Tisza egyik holtágához. A találkozó egy napos volt, így nem tudtam mindenkivel beszélni sajnos, az idő igen gyorsan eltelt, de sebaj, hiszen elöttünk a nyár, számos rendezvénnyel, találkozóval, például a három napos Balatonakali camping talival.

 

Ezúton köszönöm a Puntosoknak, hogy részese lehettem egy ilyen szuper találkozónak!

 

KATTINTS IDE A BEJEGYZÉSHEZ TARTOZÓ GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ!