Megpróbálkozok újra a blog írással(elöző itt törölve lett), amit előtte sosem próbáltam, de itt komolyan gondolom. Viszont kicsit más hangnemet szeretnék megütni és más szemszögből megközelíteni a dolgokat.

 

Közel 180ezer komment és több mint 3 itt eltöltött év után mindennapjaim része lett az oldal. Rengeteg embert ismertem meg innen, közülük sokan barátaim lettek azóta, talán páran kedvelnek is, és jópáran utálnak :D De ennyit rólam..

 

Autóm egy 2003-as évjáratú Seat Leon Sport R melyen apróbb változások lettek végrehajtva, motor kapott egy chiptuningot meg egy lefújószelepet. Megszabadultam a középdobtól és a gyári hátsódob le lett cserélve egy teljes átmenős DTM végű dobra. Beltérbe turbonyomás és olajhőfok műszerek lettek elhelyezve egy egyedileg készített konzolban az A oszlopon, amit ezuton is köszönök Vinyonak. Külső változások egy állítható keménységű Koni gátló és Fk ültetőrugó szett amit Macisztól sikerült beszereznem, valamint egy Rial Daytona Race kétrészes versenyfelni melyet eBay-en vettem VWNilo segítségével és 2200 km-t utaztam érte :D Az autóval voltak egyéb tervek, de mostmár így marad, de nekem tetszik is így.

 

Több találkozón és gyorsulási versenyen szoktam megjelenni, valamit részese vagyok a pesti éjszakai autós életnek, ezekről szeretnék későbbiekben írni.

 

 

KATTINTS IDE A BEJEGYZÉSHEZ TARTOZÓ GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ!