Sokan vannak úgy, hogy egy film megtekintése után beleélik magukat egy adott sportba.” de jó lenne, ha én is ott lehetnék”… és kipróbálnák, de sajnos erre nincs meg a lehetőségük.

 

Mi most ehhez adunk segítséget!

 

Sokat láttad az amerikai focit TV-ben vagy moziba, elképzelted, hogyan futsz be az END zónába, vagy hogyan adsz egy TD passzt, nálunk valóra válhat az álmod!

 

Eagles Amerikai Futball Team tagtoborzót tart 2009. Április 11-13 között a Carstyling autó Show keretein belül a Hungexpon.

A 80 nm2-es standunkon megnézhetitek Európa egyetlen csocso autóját, amely csapatunk tiszteletére épült újjá

” Az alapot egy Daihatsu Charade adta, amely egy komplett karosszéria átalakuláson eset át, amelynek köszönhetően csak a sárvédők maradtak érintetlenek az összes többi elem átalakításra került vagy egy teljesen egyedi darab készült az eredeti helyett. Az egyedi megjelenést szolgálja a különleges airbrush, amelyet a Paintbox frontembere Szabó Erik követett el megjelenítve sok közismert filmsztár karikatúráját, a hifi rendszer, amely csak MNC termékeket tartalmazz és hihetetlen hangerővel rendelkezik és természetesen a lényeg, az egyedileg átalakított csocso pálya, amelyet ebben az esetben egy amerikai focipályára mintáztak, egy magyar csapat az Eagles Amerikai Futball Team tiszteletére.

A team ezzel megalkotta Európa egyetlen csocso autóját,amire már most nagy érdeklődés mutatkozik nem csak hazánkban, hanem jó néhány külföldi országban is, és tovább töri a fejét valami különleges tárgyon.

Weboldalaink, ahol további információkat találtok a csapat örültségeiről:

www.htw.hu

www.paintbox.hu

 

Átalakítások:

Komplett karosszéria

Egyedi tükrök

Egyedi szélvédő

Egyedi komplett belső

Egyedi motorháztető

Spoiler szett

Ültetés

 

Hifi rendszer:

MNC 2 db mélynyomó 1200 w/db

MNC digitális erősítő 1500w.

MNC Greengo ovál 4 db.

MNC 1.5 F Kondi

MNC 600 w erősítő 1 db.

MNC Mp3 fejegység

 

Egyéb

Egyedi csocso asztal

Beépített makett

15col alufelnik„

 

 kiállítunk egy teljesen újonnan épült hot rod-ot, amely az első magyar építőversenyre készül el és reményeink szerint a díjazottak között lesz, megismerkedhetek a csapattagokkal, videofilmen követhetitek nyomon az amerikai focit és természetesen, ha úgy látjátok, akár ott a helyszínen jelentkezhetek ti is játékosnak. Nálunk nem számít a testalkat, megtaláljuk a neked megfelelő posztot.

Mind a felnőtt és mind a junior csapatunkhoz keresünk játékosokat.

Csapatunk célkitűzése, hogy a 2010-ben kiírt magyar bajnokságban megmutassuk mit tanultunk a 2009-es évben és bebizonyítsuk, hogy az összetartás és a kemény edzői munka meghozza gyümölcsét. Megteszünk mindent, hogy a lehető legjobb helyezéssel zárjuk majd a divíziót.

Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt és csatlakozni vágyót a standunkon, de aki nem tud ellátogatni hozzánk, az se szomorkodjon, hiszen folyamatosan várjuk az érdeklődőket.

Keress minket az interneten is és látogass el honlapjainkra, ahol hamarosan bővebb információkat olvashatsz a csapatról, a rendezvényekről, az edzésekről és a mérkőzésekről.

Weboldalaink:

www.bpeagles.hu

www.htw.hu

 

Edzőink:

Bóbis Szabolcs

Nagy Mihály

Virágh György

 

Teljesen az alapoktól megtanulhatod az amerikai foci szabályait, megtalálhatod kedvenc posztodat.

 

Várunk sok szeretettel, legyél te is az Eagles „család „tagja!

KATTINTS IDE A BEJEGYZÉSHEZ TARTOZÓ GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ!