...tehát akkor a kezdetek után megengedek magamnak egy kis időugrást (remélem a moderátotok is megengednek nekem :D). A javítási küzdelmeimmel nem büntetném a népet, inkább a módosításokról ejtek pár szót ami az elmúlt kb. egy évben történt, mióta nálam a verda.

 

 

Amikor megvettem két színű fényezése volt, a képeken is látszik, a spoilerek voltak ezüstre fújva, nem volt rossz, de nekem nem igazán jött be. Úgyhogy az első lépésben a külsejét változtattam meg cseppet.

 

Az első löki megmaradt, csak a díszléc lett kiszedve belőle, még az előző tulaj dolgoztatta össze a toldatot a gyári lökössel, így ebben a formájában elég ritka lett a bravok között. A hátsó lökimet bizony már lassan futószalagon gyártják, de sebaj, nekem akkor is ez tetszik a legjobban:)). A gyári hgt küszöböket is lecseréltem, valamikor régen az m3-as küszöbből alakították át, na azóta ez is már tömegtermék lett, de hál'istennek másik bravon még nem láttam :)). Az új spoilerszettel már a verda egy színre lett fújva, a gyári püspöklilára.

 

Ezután már csak kisebb módosítások történtek ami a tuningot illeti. Körbe lett fóliázva 3M fóliával, kapott egy projectoros lámpát (lassan már ciki, de nincs benne még xenon, ígérem pótolom:)). Na és ami nem hianyozhat, egy kis matrica tuning :) ami a hátsó szélvédőn egy Fiat Club-os matricában, és két oldalt pedig carstyling.com matricában merül ki.

 

A belseje szinte gyári, a műszerfal világítása lett piros a gyári zöld helyett, valamint az előző tulaj által berakott marea könyöktámaszos box van benne.

 

Amihez tuti, hogy nem nyúlok, az a motor és a futómű. A motor ugyebár egy 2000ccm-is 20 szelepes 5 hengeres motor, nekem elég a gyári 147 ló. A futómű kb fél éve lett felújítva, gyári hgt sportpack-el szerelt futómű, na ezekhez sztem kár lenne nyúlni.

 

 

A fentiekhez rengeteg segítséget kaptam a CS-ről, főleg az itt szerzett kecskeméti és országos barátokra gondolok. Ezúton is köszönet érte!

Remélem ez még nem reklám, a teljesség igyénye nélkül pár név innen a CS-ről, thx nekik is a segítségért:

 

////NASCAR, A8 david, karlokappa, Gábor320, Cecska, IGI, tomi14, gabesz79, Feru-w124, sxrobi, g-bravo,  stb.

KATTINTS IDE A BEJEGYZÉSHEZ TARTOZÓ GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ!