A német JE Design, a maga utánozhatatlan stílusában készített tuning csomagjaival méltán tett szert nagy hírnévre a tunerek között európa-szerte. Ezt hivatott megerősíteni a legújabb referencia-autójuk is, mely az új Audi A8-asra épül.

Kezdjük is mindjárt az Audi külsejével. A JE Design optikai csomagja egy új, megnagyobbított légbeömlőkkel ellátott első lökhárítót, egy egyedi küszöb szettet, valamint egy difúzörrel ellátott hátsó lökőst foglal magában. Az autó így nem csak látványban nyűgözi le az embert, hanem a nagy sebesség melletti megfelelő leszorító erő és nagyobb stabilitás is garantált egyúttal. A hátsó fertály díszeként két dupla króm kipufogó véget találunk, melyek egy saválló dob kivezetései a külvilág felé.

Az optikai összhatást a JE Design sokküllős, 19”-os felnijei teszik teljessé, méretes 255/40-es abroncsokkal.

Az autó alá egy elektromosan szabályozható, állítható magasságú és keménységű sport futómű került, így a magasság kívánság szerint állítható 30 mm-es intervallumban.

A csomag teljesítményért felelős része még ugyan fejlesztés alatt áll, de érdemes néhány szót ejtenünk róla: a tuning alapjául a V8-as 4.2-es TDI motort választották, melynek teljesítményét - a módosításoknak hála - közel 400 lóerőre növelték, a végsebessége pedig előreláthatólag nem lesz kevesebb, mint 285km/h. Igen meggyőző adatok egy dízeltől, még ha 4.2 literről is beszélünk. Ugye?