A főleg utastértuninggal foglalkozó Carlex Design ismét egy Porsche-t vett célba, az extrém Cayenne-tuning után most a 911 Carrera belsejét szabták át, míg a kocsi külsejét Caractere Exclusive alkatrészekkel tették egyedivé.

A stuttgarti atléta belsejében kék és a fekete színű bőrborítást kaptak a karbonhéjas kagylóülések, a kardánalagút, a sebességváltó, a műszerfal, a kormány, valamint az ajtókárpitok, tehát gyakorlatilag minden. A fekete bőrnek vagány kontrasztot ad a kék varrás és remekül mutatnak a szintén kékre cserélt biztonsági övek is.

A lengyelek ezúttal nem csak a belteret csinosították ki. A 911 Carrera egy pofás Caractere Exclusive pakettet kapott, amely új, koptatóval felvértezett első lökőst, küszöbtoldatokat és hátsó szárnyat tartalmaz. Minderre pedig osztott ötküllős bronzszínű könnyűfém garnitúra teszi fel a koronát.

A Carlex Design tuning berkekben legalább akkora névnek számít, mint az orosz TopCar, ha luxusautók kabinjának átalakításáról van szó. A polákok korábban készítettek remek pakettet a 4-es BMW-hez, a Lamborghini Aventador-hoz, de újrabőrözték a már a legújabb bálnamercit is.