Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A Porsche tuningjairól is méltán híres Hamann cég a márka legfrissebb 911-esére, a Carrera 997-esre is elkészítette a saját kis „szeretetcsomagját”. A korábbi szériákat idéző kasznit exkluzív optikai kiegészítésekkel tették még sportosabbá, persze azért a jó ízlés, és az elegancia határain belül.

A szett igényes első és hátsó toldatokból, küszöbökből, valamint egy jókora hátsó szárnyból áll össze, mely egyúttal nagyobb leszorító erőről is gondoskodik a hátsó fertályon. A futómű a gyorsabb és stabilabb kanyarvételek érdekében progresszív sport rugókkal egészült ki, melyek 25 mm-el közelebb is hozták a kasznit a földhöz. Továbbá, a Hamann saját stabilizátoraival is felszerelte a gépet.

Természetesen a felnik sem maradhattak el: a cég kiterjedt termékskálájából az ANNIVERSARY II elnevezésű sokküllős tárcsák jelentették a legjobb választást, melyek egyúttal mély betekintést engednek a Porsche fékrendszerére, rendkívül sportos megjelenést adva ezzel az autónak.

Az utastér mindössze alumínium pedálokkal és pihentetővel egészült ki, de egy önmagában tökéletes Porsche utasteret talán kár is tovább csicsázni. Mindemellett, a típusra számos további Hamann kiegészítő áll még fejlesztés alatt, így komplett kipufogó rendszer, diffúzor és tetőspoiler is, lehet a következő körben már az autó belsejét sem kímélik a cég designerei.