Úgy tűnik, Kanadában kitermelődött egy igencsak ügyes marketinges generáció. Az innen kipattant anyahajón driftelő BMW M4-es hatalmas nézettségi rekordot döntött, az SR Auto Group pedig meghökkentő demóautójával bírja kattintásra a gyanútlan fogyasztót.

A kanadai tuningcég nem mást vásárolt meg termékei reklámjának, mint a tavaly nyári nagy sikerű Elysium moziban szereplő Nissan GT-R-t. Ha valaki nem emlékezne, ezzel a viharvert példánnyal indult neki Matt Damon és kis csapata a gyár főnöke elleni akciónak.

A rettenetesen leharcolt állapotú sportautó a 2154-ben játszódó filmben legalább 140 éves, a minden részletében pusztuló, összegrafitizett fémdarab átlagos nézelődő számára nem sugall túl sok lehetőséget.

Nem így az SR Auto Groupnak, ahol rájöttek, hogy egy ilyen kotlófészek kasztni alatt gyakorlatilag bármely - valamennyire ép -  felni hatványozottan érvényesül. Hasonló ez, mint egy csilli-villi kerék esete a ratroddal, de míg abból rengeteg van, mennyivel komolyabb már egy filmből is ismerős szétrohasztott sportautó, napjaink legjobbjai közül.

A GT-R alatt jelenleg a Pur Wheels 2WO garnitúrája fénylik egy rétegnyi kamu-rozsda alatt, még ebben az állapotában is a legszebb motívumot alkotva az autón.

Érdemes megnézni a képeket, az öregített gép részleteiben is pazar. Vajon mennyit fizethettek érte SR-ék?