A 2014-es Mercedes C-osztály még csak néhány hónapja jelent meg, azonban a Merci specialista Carlsson máris előrukkolt egy tuningcsomaggal a stuttgarti járgányhoz.

A német tunerek által felhúzott C-osztály külsőre nem túl extrém, ám mindenképp látványosabb, agresszívabb a gyári variánsnál.

Carlsson-ék C-pakettje újratervezett, módosított légbeömlőkkel ellátott első lökhárítót, mélyebbre helyezett, igény szerint karbonból készült koptatót és átalakított hűtőrácsot tartalmaz, melynek közepén a Merci csillag helyett a tuningcég logója díszeleg.

Ezen felül újak még a küszöbtoldatok, a diffúzorral megbolondított hátsó lökős, a módosított kipufogóvégek és a csomagtérajtóra rögzített bumerángszerű légterelőszárny.

A karosszériamódosításokon túl a germánok 30 milliméterrel megültették a C-Mercit, amely igény szerint grafit vagy titánium fényezésű, 18 vagy 20 colos egyedi felniken gurulhat.

Ami az erőforrás felpimpelését illeti, hamarosan erről is csepegtetnek némi információt Carlssonék, akik több impozáns Merci tuningot készítettek már. Elég csak visszagondolni a méregdrága, aranyozott CS Versailles Edition S-osztályra, vagy a pofás CLA-hoz készített pakettjükre.