A karosszéria-szélesítések koronázatlan királya, a német Prior Design a háromajtós 6-os BMW után a napokban rukkolt elő legújabb pakettjével, amely az M6 Gran Coupé-hoz készült. A PD6XX elnevezésű csomag még látványosabbá teszi az amúgy sem hétköznapi négyajtós kupét.

A szett koptatót, légterelő bajszokkal és nagyobb légbeömlőkkel ellátott új első lökhárítót, szellőzőnyílásokkal tarkított motorháztetőt, sárvédőív-szélesítéseket, küszöbtoldatokat, integrált diffúzorral és szellőzőkkel felturbózott hátsó lökőst, valamint csomagtérajtóra erősített légterelő szárnyat tartalmaz.

A fenti kiegészítők kívánság szerint rendelhetőek nagy szilárdságú műanyagból vagy karbonból. A Dunlop Sport Maxx abroncsok 20 colos, 15 küllős, matt arany színre fújt ADV.1 felniken feszülnek. A PD szakemberei a gyári futóművet álíltható magasságú H&R felfüggesztésre cserélték.

A német tunerek a motortérben dolgozó ikerturós, 4.4 literes V8-as erőforrás 560 lovas teljesítményét 659 lóerőrre és 678 Nm-ről 820 Nm-re növelték. A gyári kipufogórendszer egy rozsdamentes acélból készült sportkipufogóra lett cserélve.

Természetesen a BMW M6 Gran Coupe beltere sem maradt érintetlen. Az egész utasteret újrahúzták a legjobb minőségű rombuszvarrott Alcantara és Nappa bőrrel. Még a gyerekülés is prémium borítást kapott!