A BMW-k külső átalakításával foglalkozó japán 3DDesign az M5-ös felpimpelése után most a 435i M-Sporthoz készített ízléses body kit-et.

A 3DDesign egy, az M-Sport lökhárítóhoz erősített uretán koptatóval, és egy sor szénszálas műanyagból készült kiegészítővel látta el a bajorok legfrissebb M-pakettes üdvöskéjét. A karbon body kit alsó motorvédő burkolatot, masszív hátsó diffúzort, csomagtérajtóra erősített légterelőt és tetőspoilert tartalmaz.

A kocsi agresszív megjelenését tovább fokozzák a 20 colos kovácsolt 3DDesign  Type III felnik, az egyenletes nyomatékelosztás érdekében pedig a 435i M-Sport vadonatúj, rozsdamentes acélból készült kipufogórendszert kapott.

A 435i 3.0 literes ikerturbós erőforrása 302 lóerőt és 400 Nm nyomatékot mozgósít. Ezzel a ketyegővel a germán bestia 5.1 másodperc alatt sprintel százra, végsebességét pedig 250 km/h-ban maximálja az automatika. Arról azonban nem szól a fáma, hogy az új kipufogórendszer a nyomaték hatékony elosztása mellett eredményezett-e teljesítménynövekedést is.