A 2013-as M-pakettes 5-ös BMW a laikusok számára éppúgy néz ki, mint a hagyományos modell, azonban tuningoláshoz kiváló alany. A Manhart Racing például egy ültetett 710 lóerős bestiát varázsolt az M5-ből, de a Kelleners Sport is odatette magát, amikor megalkották a mattszürke S-KS5-öt.

Az M5-ös BMW olyan, mint egy kolléga az irodában, aki 9-től 5-ig húzza az igát, meló után azonban az éjszaka császárává válik és mindenkit levesz a lábáról. A motorháztető alatt megbúvó 4.4 literes V8-as erőforrás 560 lóerőt és 680 Nm nyomatékot teljesít, melynek segítségével a bajor bestia 4.3 másodperc alatt gyorsul százra. A végsebességet az elektronika 250 km/h-ban határozza meg.

Ezen a kanadai darabot Ültetett futóművel, karbonból készült első koptatóval, diffúzorral és a szolid hátsó légterelővel tették egyedibbé, a pontot az i-re pedig a különleges xenon fényszórókkal, az ADV.1 21 colos Track Spec SL felnijeivel és a mattfehér fényezéssel tette fel. Az M5-ös továbbá Eisenmann kipufogórendszert kapott és a tervek szerint hamarosan AMS Performance leömlőkre cserélik a gyári darabokat, amelyekkel további 40 lóerős teljesítmény nyerhető, így a kocsi már 600 pacit tudhat majd magáénak.

A Marcel Lech Photography jóvoltából jónéhány remek fotót találtok cikkünk alanyáról a galériában!