A Pfaff Tuning szakemberei egy visszafogott, elegáns kozmetikával tették még egyedibbé a nagysikerű Mercedes SLS AMG Roadster-t.

A kocsi új, a Renntech által gyártott karbon koptatót és hátsó diffúzort kapott. A kipufogóvégek és a motorvezérlő elektronika szoftveres módosításai a Pfaff Tuning keze munkáját dícsérik. Az új, pillangószelepekkel ellátott kipufogórendszert az Akrapovic Exhaust szállította, melynek köszönhetően a kocsi hangja jóval vadabbá vált.

Az SLS AMG Roadster-t a H&R tuning rugóstagjaival ültették meg, a pontot az i-re pedig az ADV.1 ADV8 DC bronz-fekete felnijeivel tették fel a Pfaff tunerjei.

Az SLS AMG Roadster gyártása lassan a végéhez közeledik. Habár a modell meglehetősen rövid ideig, mindössze négy évig volt gyártásban, szép sikereket ért el világszerte. Ennek ellenére a stuttgarti luxusmárka már dolgozik az utódján, amit jelenleg nemes egyszerűséggel csak Mercedes GT-nek hívnak, és ami várhatóan 2015-ben fog bemutatkozni a nagyközönség előtt.

Az SLS a Mercedes egyik legszebb modellje és nem csak a vásárlók, de a tuningcégek körében is nagy népszerűségnek örvend. Átalakította már a MEC Design, a Kicherer, a Hamann, a Wheelsandmore, vagy az Inden Design is.