A 900 lóerős Lamborghini Aventador után most a McLaren MP4-12C-t alakította át a német DMC. A Velocita SE névre hallgató vadállat a PUR Wheels elöl 19, hátul 20 colos könnyűfém felnijeit viseli.

A DMC MP4-12C Velocita SE a McLaren sorozatgyártású, 3.8 literes V8-as ikerturbós erőforrásán alapszik, amely az áthangolt motorvezérlésnek köszönhetően 660 lóerőt és 680 Nm nyomatékot képes az útra szabadítani.

Az új aerodinamikai csomag összes eleme, így az első légbeömlők, a koptató, a küszöbtoldatok, az oldalsó légterelők és a masszív hátsó diffúzor mind-mind szénszálas műanyagból készültek. Ezen felül a DMC szakembereinek keze nyomát viseli még az új hátsó spoiler és a rácsozat a kocsi farán.

A további súlycsökkentés érdekében a gyári kipufogórendszert pillekönnyű titániumból készült darabra cserélték. Ami az enteriőrt illeti, a DMC-nél nyitottak bármilyen vásárlói igény kielégítésére. Egy sor belső kiegészítőt kínálnak az MP4-12C-hez a karbontól a fabetéteken át az Alcantara és bőr kárpitokig.