Már jó előre beharangozták, most végre megérkezett a világszerte ismert gymkhana és rallye pilóta legújabb videója, melyet ezúttal teljes egészében a sportág hangulatára hegyeztek ki.

Itt most már nyoma sincs a negyedik részben kissé eltúlzott színpadiasságnak, de az ötödikben látható, fél San Francisco lezárásával intézett exkluzív terepnek sem. A helyszín nem más, mint a világ legnagyobb épített gymkhana-pályája, melyben a versenyeken megszokott - vagy nem megszokott - elemek mellett ismét feltűnnek a jól ismert Ken Block-videós gegek, a Segway-es polgároktól kezdve a rakodógépekig.

Amit eddig nem láttunk, a kétségkívül nagyot mutató, kivágott oldalú konténerek, valamint a Lamborghini rendőrautók, melyek egyértelműen a legfrissebb Need for Speed (Rivals) játékhoz köthetők: nem véletlen lett ugyanez a videó alcíme is. 

A számos ugratót is tartalmazó hatalmas játszóteret élvezettel abszolválja az 1.8 másodperc alatt 100-ra gyorsuló, 650 lovas Ford Fiesta ST RX43 versenyautó, melynek épülését már tavaly téltől nyomon követhettünk

Bővebben a videóban, kíváncsian várjuk a véleményeteket! A film még csak néhány perce került ki a Youtube-ra, de máris több tízezren osztották meg, jó eséllyel pályázhat még így év végén is a legnézettebb autós videó címére 2013-ban.

Need for Speed: KEN BLOCK'S GYMKHANA SIX -- Ultimate Gymkhana Grid Course

Ken Block idén hazánkban, az AMTS-en is megfordult és megnézte a magyar Gymkhanautákat - aki esetleg lemaradt volna, erről itt olvashatja el beszámolónkat.