A belga Caractere idestova két éve fordult a luxus átépítések irányába. A cég Caractere Exclusive néven folytatta működését, melynek székhelye maradt a werbomonti bázis, ami 20 kilométerre található a híres Francorchamps versenypályától.

A fiatal vállalat jelenleg a Porsche Panamera-hoz és a Cayenne-hez kínál teljes körű optikai csomagot, de már készülnek a módosított karosszériaelemek a tavalyi slágerként ismert új 911-eshez is, a tervek szerint pedig a jövőben még tovább szélesedik majd a paletta. Lássuk, mit főztek ki a belgák a Panamera-hoz!

Nos, a jelek szerint leginkább mirelitet pakoltak a mikróba: tulajdonképpen a 2010-es kiadáshoz készített elemeket porolták le és feszítették fel újra a ráncfelvarrt családi sportautóra. Hatalmas légbeömlőkkel tagolt, lendületes vonalvezetésű lökhárítók, vadabb küszöbtoldatok, diffúzor és a sportos hátsó szárny alkotja az optikai-aerodinamikai csomagot.

Kiegészítőket tekintve, a saját márkás felnik 21 és 22 colos méretben valamint matt grafit és polírozott ezüst színben kaphatak, ezen felül a Caractere Exclusive új kipufogórendszeren is dolgozik, amely hamarosan szintén elérhető lesz a Panamerához.

Természetesen a belteret sem hagyták érintetlenül a belgák. A középkonzol és az ajtóbetétek szénszálas műanyagbevonatot kaptak, a tuningcég logójával megspékelve. Hogy a Panamera itt is igazán testre szabható legyen, a karbon pakett többféle színben és változatban is rendelhető.