Tuning terén túl sokan egyelőre nem csaptak még le a Mercedes CLA modellekre, a célkeresztes márka egyik specialistájának számító VÄTH a következő a sorban.

Motorikusan a gyárilag 211 lóerőt teljesítő CLA 250 modellt vették kezelésbe, melyből sport kipufogórendszer, légszűrőszett, valamint a vezérlés optimalizálása segítségével 261 lovat hoztak ki. Mindehhez 420 Nm-es maximális nyomaték párosul, a mérvadó 100 km/órás sprint ideje pedig 0,2 egységgel 5,9 másodpercre csökkent. Bár a teljesítménynövekmény annyira azért nem hatalmas, a biztonságos megállásról új fékrendszer gondoskodik.

Külcsín tekintetében karbon első és hátsó spoiler, valamint háromrészes 20 colos felnik kerültek fel, a stabilabb kanyarvételek mellett pedig az optikához is vastagon hozzátesz a 20-65 mm között állítható ültetett futómű.

Az utastéri örömöket bőrözött sportkormány, 300 km/óráig skálázott sebességmérő óra és új szőnyegek igyekeznek egyenes arányba hozni a többi módosítással.

A csomag egyes elemei külön is megvásárolhatók, egyben az egészért cirka 16.500 Eurót (kb. 5 millió forintot) kérnek el.