Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Az Európa-szerte ismert Volkswagen, Audi és Seat tuning specialista, a JE DESIGN most a Seat új üdvöskéjét, a Toledot vette kezelésbe. A tuning csomag a teljesítményvövelő-kúra mellett spoilereket, új futóművet, szélesebb gumiabroncsokat és alufelniket tartalmaz.

Nézzünk be először a motortérbe: a Leingarteni csapat a diesel verziókhoz új motorvezérlő elektronikát kínál. A Toledo 1.9-es TDI diesel erőforrása alaphelyzetben 105 lóerőt és 250 Nm-es forgatónyomatékot biztosít. Ezeket az értékeket a JE DESIGN 140 lóerőre és 320 Nm-re tornázta fel, a 2,0 literes TDI motor mutatóit pedig 176 lóerőre és 405 Nm-re izmosították (ami alapból 140 lóerős és 320 Nm-es). A JE DESIGN Európában minden termékére 2 év teljes körű garanciát is vállal, és további 1 évet a tuningolt motorra, elektronikára és a váltóra.

A belső módosítások mellé a külsőt sem hagyták érintés nélkül. Következésképp, a fényszórók morcosítás alá kerültek, valamint az első traktus kapott egy kisebb légterelő toldatot is. Az ajtók alá küszöbspoilereket, hátulra pedig két "szárnyat" biggyesztettek, a hátsó ablak alá és fölé. Mindezek mellett az autó hátulja egy alsó kötényt is kapott, mely harmonikusan fogja közre a két-két dupla, krómozott 90mm-es kipufogóvéget.

A spanyol bikát 35 milliméterrel ültették közelebb a földhöz. Hogy a külső teljesen összhangban legyen, a Toledot a cég saját, "sokküllős" 7.0x17”-os könnyűfém felnijeivel szerelték fel, amelyeken 225/45 R 17-es abroncsok feszülnek. A sportosság fokozása érdekében az autóhoz még mutatósabb, 18 illetve 19 colos keréktárcsák is rendelhetők