Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A Német Gambella cég egy igazán exkluzív tuning csomagot készített a Porsche Cayanne számára. A hangzatos nevű Gambella GT 600 Aero 3 Design Bicolor minden téren komolyra sikerült.

A legfontosabb változtatás természetesen a teljesítménynövelés: a GT Cayenne - a gyári 450 helyett - 600 lóerejével, 880 Nm nyomatékával, és 4.5 másodperes 0-100-as sprintjével számos sportkocsit képes megszégyeníteni. Ahhoz, hogy ezt a kiváltságot már első látásra is a naiv szemlélődők tudtára adják, optikailag is szépen helyre tették a gépet.

Ahogyan a verzió nevéből is következik, az autó egy új aerodinamikai csomagot kapott, amit Aero 3-nak kereszteltek el. A szokásos front-küszöb-hátsó spoiler összeállítás üzenete ez esetben az agresszivitás, mely hatványozottan megjelenik a demoautónak választott fekete modellen.

A leglátványosabb új opció a gépen minden bizonnyal a 22”-os fekete Gambella Racing felni-garnitúra. A szett, az Aero 3-as optikai csomaggal együtt nagyszerű vizuális összhatást kölcsönöznek ennek a sportos terepjárónak. Felszerelésre került továbbá egy - elektronika által vezérelt - komplett sport futómű, ami nagyban javítja az autó úttartását és kezelhetőségét. Mindezen túl előre 360 mm-es hátulra pedig 330 mm-es féktárcsák kerültek.

Az autó belsejében a luxus és a komfort dominál. Az új piros fekete dízájnt az úgynevezett Gambella Bicolor-t a legjobb minőségű Alcantara bőrből készítették, melyet természetesen számos helyen a Gambella logója díszít. Ehhez az exluzív utastérhez a cég egy komplett multimédia rendszert kínál, hogy teljes luxus vehesse körbe a szerencsés Gambella Cayanne tulajdonosokat.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!