A Belga Caractere neve itthon sem cseng ismeretlenül, hiszen már 1992 óta készítenek csúcsminőségű optikai csomagokat. A legújabb munkájuk pedig egy új Audi A6-ost hívatott még sportosabbá és exkluzívabbá varázsolni.

A Caractere-nek nehéz dolga volt, hiszen az Audi új generációja alapból is tökéletes vonalakkal rendelkezik. Hírnevűkhöz hűen azonban néhány apró változtatással is nagyszerű munkát végeztek. Első lépésben az autó hűtőrácsán alakítottak egy keveset, ezután következett az első lökhárító átdolgozása, melynek köszönhetően az autó még inkább robosztus külsőt kapott. Végezetül a kocsi hátulja sem maradt érintetlen, már csak a gyárinál nagyobb króm kipufogóvégek elhelyezése miatt sem. Ezeknek a komolynak nem nevezhető változtatásoknak köszönhetően az autó megőrizte elegáns limuzin-voltát, de egyben egy fokkal sportosabbá is vált.

A Caractere minden átalakítása rendelkezik TÜV engedéllyel és ISO 9000 minősítéssel is. A minőség tehát garantált, a látvány pedig önmagáért beszél. Aki egy agyonspoilerezett autót szeretne, az minden bizonnyal inkább egy másik céget választ kedvenc A6-osának tuningolására, azonban a sportosan elegáns stílus kedvelői minden bizonnyal örömmel fordulnak majd a Caractere-hez.