Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Már megérkeztek a kereskedésekbe az új, ráncfelvarrott Alfa 147-esek, ám bármennyire is szépre sikerült az új verzió, sokan lesznek, akik még jó ideig a régi verzióval nosztalgiáznak majd. Őket célozza meg a neves olasz tuningcég, a Cadamuro Design frissen elkészült optikai csomagja, mely a régi 147-est veszi alapul.

Az Alfa Romeo az az autómárka, amelyre egy átlagember – nem hogy Alfa-tulajdonos - első ránézésre azt mondja: ez az autó így egész, ezen már nincs mit tovább szépíteni. A szakmában már hosszú évek óta nagy tekintéllyel rendelkező Cadamuro Design neve azonban garancia arra, hogy ez az állítás ne teljesüljön.

A cég által piacra dobott optikai csomag elsősorban egy komplett légterelő szettet takar. A teljesen átalakított első lökhárító a művészien megfaragott ívekkel, valamint a kiszélesített régi, és a hűtőrács melletti új beömlőkkel rendkívül sportos, de egyben elegáns tekintettel fegyverzi fel az autót. Akik nem elégszenek meg ennyivel, tovább vadíthatnak az orron a légterelőhöz illeszthető, opcióként választható kétoldali koptatóval. A lökőst oldalt stílusban passzoló küszöbök követik, majd ezek folytatásaként megtaláljuk a szett legszebb darabját, a komplett hátsó szoknyát. Az extrém rácsozás, valamint a kétoldalt kivezetett dupla ovál kipufogóvég, megspékelve a két lexus hátsólámpával igen agresszíven húzza a hátsó fertály vizuális összképét. Szintén a csomag része a hátsó ablak felett található kisméretű légterelő szárny, a Cadamuro demoautója pedig egy további beömlőt is kapott a motorháztetőre, mely e mellé az optika mellé csak követendő példa lehet.

Hiába, egy olasz autóhoz csakis olasz gyártó dukál. Részünkról ment a 10 pont.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!