Európa talán legismertebb Porsche tuning cégének, a TechArt-nak hála, a Boxster tulajdonosok egy újabb tuning csomagot vásárolhatnak meg kedvencükre. A csomag még nem készült el teljesen, de a főbb aerodinamikai elemek már láthatók: a nagyobb légbeömlővel szerelt komplett első lökhárító, valamint a teljesen új, a középen kivezetett "kályhacsövet" körülölelő hátsó kötényt látva, szinte végleges képet kaphatunk az új fejlesztés irányvonaláról. A karosszéria elemei még jórészt TüV bevizsgálás alatt állnak, de hamarosan már ezek is rendelhetők lesznek a Boxsterhez.

A tuning csomag jelenleg rendelhető részét a számos választható felni kombináció teszi ki, mely a 17”-os mérettől egészen 20”-ig, két színárnyalatban (fekete és ezüst) választható. A legütősebb opció természetesen a 20”-os garnitúra, elöl 235/30-as hátul pedig 305/25-ös ContiSportContact 2 Vmax abroncsokkal. Az autó a jobb úttartás - és nem utolsó sorban a látvány kedvéért - 30mm-el közelebb is került az aszfalthoz.

Az utastér cicomázásához is számos dolog rendelhető: sportkormány, alumínium pedálok, váltógomb, lábtartók valamint számos egyéb apró kiegészítő. A sportos hangzásról egy módosított kipufogó rendszer gondoskodik, ami előfutára az igazán érdekes jövőbeni fejlesztéseknek: a csomag ugyanis további extrákat fog tartalmazni, ami leginkább a motor tuningjában fog megmutatkozni. A TechArt már sokszor bizonyított e téren - szerintem nem fogunk csalódni ez alkalommal sem.