Mercedes tuning A.R.T. Mamut

A nürnburgi A.R.T. a Mercedes GL luxusterepjárót vette a tuning programja élére. A Mamut melléknevet kapó óriásdög újfajta hűtőmaszkkal, hatalmas légbeömlőkkel tagolt első lökhárítóval néz a világba. 

ART Mamut Mercedes tuning GLTermészetesen a lökhárítóba a ködlámpát is integrálták, amelyek egyben kanyarfényként is szolgálnak, a nappali fény pedig led-technológiás. Nagyon látványosak a sárvédőszélesítések, ezekből az elsők végére kopoltyú is jutott. A küszöb is széles, végig ledsor bilágítja. A hátsó lökhárító, és a csomagtérfedélre szerelt szárny is két lépéssel merészebb az átlagosnál. A hátsó lámpák is ledesek. A kocsi arcát az A.R.T. NERO Bi-Xenon fényszórók is rendesen szigorítják a fekete hátlappal. A farkép pedig a sportkipufogó végektől is extrém.

Az A.R.T. Motorperformance a dízel CDI motorokhoz chiptuning-ot ajánl 20 százalék teljesítménynöveléssel. Kérésre az Airmatic rugózás beállításait is módosítják, így 35 és 60 mm között állítható az ültetés. A felnik egyrészes, 22 colos típusok 315/30 R22 gumikkal.

Érdekes lehet: Carlsson tuning Mercedes GL 500

ART Mamut Mercedes GL tuning