Ismét egy Porsche esett áldozatul a TechArt lelkes csapatának. Jelen esetben a legújabb Porsche 911 Carrera-t ruházták fel egy igazán jól sikerült optikai csomaggal. A program magában foglal egy új első lökhárítót, ami nem csak optikai célzattal került fel, hanem az aerodinamika javítására is szolgál, nagyobb stabilitást és leszorító erőt biztosít. E mellett felkerültek a TechArt egyedi küszöb spoiler-ei, melyek egy kicsit megnyújtják, és egyben még sportosabbá teszik az autót. A csomag tartalmaz egy tető- és egy vadonat új hátsó spoiler-t, valamint két egészen érdekesen végződő dupla króm kipufogót is.

Az autó külseje mellett szokás szerint az utastér sem maradhatott érintetlen. A belsőtérben a megszokott receptet alkalmazták: exluzív bőrborítás ahol csak lehet, sport kormány, alumíniumból készült elemek: lábtartó, pedálok, váltógomb valamint TechArt logós küszöbvédő lécek.

A TechArt mindezek mellett TÜV által tesztelt futómű- és kerék csomagot is kínál az új 911 Carrera-hoz. Nézzük először a felniket: 5 küllős TechArt könnyűfém felnik közül választhatunk, 18”-os mérettől egészen 20”-ig. A leghatásosabb összeállítás mindenképpen a 11x20”-os verzió elöl 235/30 ZR, hátul 305/25 ZR ContiSportContact 2 Vmax abroncsokkal, persze aki kisebb papucsokkal is megelégszik..

A futómű terén a TechArt mérnökei a Bilstein-nel karöltve fejlesztették ki az új Carrera állítható magasságú, és keménységű sport futóművét, amivel akár 35 mm-rel is lejjebb ültethetjük kedvenc Porschénket. A futómű beállításunk szerint alkalmazkodik vezetési stílusunkhoz, így a közutakon és a versenypályákon is kiválóan használható. A TechArt mindezen felül egy nagyobb teljesítményű fékrendszerrel is ellátta az autót, ami nem sokványos módosítás, hiszen egy Porshe-ról beszélünk.

Az egyetlen dolog, ami még sajnos nem áll az új 911 Carrera tulajdonosok rendelkezésére, az a motor tuning program. Ez a rész ugyanis még fejlesztés alatt áll, de a TechArt munkáit ismerve biztos kitesznek majd magukért. Addig is feloptikázott gépünket nyugodt szívvel vihetjük mondjuk a TTP-hez teljesítménynövelni ;)