Suzuki tuning Greddy Swift Sport tuning Tokióban

Sajnos adatokat még csak japánul találtunk, és ezen a nyelven csak a jónapot meg a köszönöm megy, mégis felrakjuk ez az érdekes Suzuki Swift tuning munkát. A GReddy állította ki a Trist-tal közös standján a sárga Swiftet, szénné tuningolt Nissan Fairlady, Nissan GT-R, Lexus LS, Mitsu EVO és egyéb top-kategóriás sportautók között.

Suzuki tuning Greddy Swift Sport optikai és motor tuning

A Suzuki Swift tuning-hoz a Swift Sport változatot használták alapul. Külsőleg a kocsi kevlár áramvonalidomokat kapott, az első lökhárítóra koptató toldatot, oldalra küszöb elemeket, hátra szintén egy toldatot valamint egy racing-hátsó szárnyat. Túl nagy többlet teherről nem beszélhetünk. Nekünk újdonság még az indexes tükörház, valamint a show kedvéért zöld fényszóró.

Greddy Nissan GT-R tuning

A gyárilag 125 lóerős M16A motorra mechanikus feltöltőt szereltek, ehhez átalakították a szívóoldalt, amely már klasszikus gombafejű GReddy direktszűrővel indul. Természetesen módosították a motorvezérlő elektronikát, és felszereltek teljes sportkipufogó rendszert, amelyet a Trust adott a kocsihoz. A teljesítmény becslések szerint 160 lóerő körüli. A futómű környékén a fékeket cserélték nagyobbra, a felnik maradtak 17 colosak, csak a design más (rally feeling) és persze a súly kisebb.

A Suzuki Swift tuning egyik társa a Nissan GT-R

(Más Suzuki Swift tuning - fehérvári Swift tuning, két magyar Suzuki Swift II tuning, Mattig Suzuki Swift tuning)
A Tokiói Autószalon Greddy-Trust standja a Suzuki tuning Swift-tel