A floridai felnigyártó ismét egy szép demóautóval hívta fel magára a figyelmet. Az alap ezúttal egy európai autó, nem véletlenül, hiszen a cég az öreg kontinensen is rendelkezik saját képviselettel.

A 2006-os évjáratú kombi Audi S4 a legutóbb bemutatott Nissan 370Z-hez hasonlóan igazán impozánsra sikeredett. Az optika középpontjában most is a saját gyártmányú felnik állnak. Az elől 19x9, hátul 19x9.5 méretben felszerelt 5S5 ötküllős konkáv felniket Daytona Gold fényezéssel látták el, abroncsok terén pedig 215/35/19-es darabok kerültek fel.

További vizuális finomhangolásként a lyuggatott-hűtött tárcsákba harapó féknyergeket ezüstre fújták, az ablakokat fóliázták, valamint az első lökhárítón egyedi alsó rácsozás és sárga ködlámpák kaptak helyet. A sárvédőket kiszélesítették, az olajteknőt pedig masszív Thor alumínium lemez védi.

Utóbbiakra szükség is volt, hiszen az autót az Air Lift digitális vezérlővel ellátott V2 airride rendszere ülteti a strand homokjába. A technikai oldalt továbbá a JHM kipufogója és rövid váltója képviseli.