Régen láttunk már említésre méltó munkát a Loder1899 háza tájáról, mostani Jaguar átalakításuk azonban megér egy misét. A német cég alaposan nekifeküdt a ráncfelvarrt XF-nek.

A csomag a mutatós luxusautó 3.0 literes dízel V6-osával szerelt kiadására épül, melyből mindenekelőtt némi extra teljesítményt csalogattak elő. A chiptuningnak köszönhetően a gyári 271 lóerő 310 egységig szaladt fel, nyomaték terén pedig 680 Nm lett a 600-ból. Mindez a százas sprint szempontjából 0.2 másodperces javulást eredményezett (gyári adat: 6.4 sec), a fogyasztás pedig egy tizedet nőt 6.0 literről.

A fő érdekességet az optikai szett hozza, mely leginkább a versenysport felé viszi el az autó megjelenését. A letisztított fehér kaszni, a sötétített lámpák és a piros szélterelő lappal szerelt sportos első szoknya már önmagában kirántja a gépet a luxusautók világából, a 21 colos sportos felnik, a diffúzor és a hátsó szárny, valamint az oldalsó szellőzők pedig még egy lapáttal rátesznek az új koncepcióra.

A technikai oldalt 35 mm-el ültetett sport futómű, valamint kipufogórendszer erősíti, utóbbi négy rozsdamentes végződésen keresztül kommunikál a külvilággal.