Márciusban, a Genfi Autószalonon mutatta be a Hamann Motorsport a negyedik generációs Range Roverhez készített pakkját, mely - elsősorban különleges színe miatt - a Mystere nevet kapta.

A robosztus elemeket tartalmazó optikai csomag most már rendelhető is a német cégtől, a demóautón látott, teljes kasznit borító króm-rózsaszín fólia pedig természetesen nem kötelező opció.

A 80 mm-t szélesítő sárvédőelemek mellett nappali fénnyel, valamint rengeteg beömlővel megbolondított új első lökhárító, stílusban passzoló küszöbök és hátsó szoknya, kiegészítők terén pedig sötétített lámpák, egyedi hűtőrács, valamint beömlővel ellátott motorháztető egészíti ki az optikát.

Felnik terén a cég saját gyártmányú, 23 colos könnyűfém szettjét szerelték fel 305/30/23-as nagy teljesítményű abroncsokkal, a gázok pedig négykéményes kipufogórendszeren távoznak. Bár annyira nem feltűnő, 40 mm-t ültettek a menetmagasságon is, elektronikus modul segítségével.

Odabent a szokásos kérhető extrák találhatók, a megrendelő igényei szerint bőrözött ülésektől és kárpitoktól a Hamann küszöblécekig.

Motorikus programról továbbra sincs szó, de állítólag hónapok kérdése és ebből sem lesz hiány a típushoz.