Cirka fél éve, hogy a Lumma Design az elsők között jelentkezett a sportos CLR R csomaggal a negyedik szériás Range Rover-hez. A német cég újra kezelésbe vette a hobbiterepjárót, most azonban a szolidabb vérmérsékletű vásárlókat célozta meg.

Az impozáns SUV optikáján, bármiféle extrém bodykitek helyett ezúttal szinte csak a könnyűfém felnik hivatottak dobni, melyeket 10x22 colos méretben, 295/35/22-es abroncsokkal kínálnak a típushoz. Apró újítás még a gyárinál 30%-al kevesebbet nyomó, szellőzővel tagolt motorháztető, valamint a leheletfinom hátsó légterelő, extra opcióként pedig sportosabb hűtőrács is kérhető.

Újítás továbbá a sport kipufogó, mely négy darab 90 mm-es végen keresztül kommunikál a külvilággal. A tuning a dízel erőforráshoz hátsó dobbal, a benzineshez akár komplett rendszerként is kérhető.

Az utastéri optika minőségi alumínium kiegészítőket, pedálszettet, valamint szőnyegeket tartogat, igény esetén pedig teljesen egyedi bőrözés is rendelhető, gyakorlatilag minden kárpitozott felületre.