Sony Xplod Mazda CX5

Az idei show-ra egy egyszerű kis családi SUV-ot hoz el a Sony a szintén japán Mazda CX-5 személyében! Persze csak külsőre tűnik családi autónak, ugyanis nincs porrá tuningolva, egyszerűen csak Sony Xplod köntösbe bújtatták. Ám amint betekintünk a csomagtérbe látni fogjuk a híres ötszög Sony mélysugárzókat mely köré egy multimédiás installációt rittyentettek!

Az erősítők és a hangszórók mellől ezért nem hiányozhat a Sony Playstation 3 játékgép sem! Mindezt így összesen 960W-os folyamatos és 2800W-os csúcsteljesítménnyel élvezhetjük a 3900W összterhelhetőségű hangszórókon keresztül! Hogy a látvány is maximális legyen, ezért egy 22 colos Sony Bravia TV került a csomagtér középpontjába!

Az utastérben is van látnivaló, ahol az új 2013-as XAV-601BT DVD-s és Bluetooth modulos 2DIN multimédia állomás képezi a rendszer agyát, melynek érdekessége a MirrorLink támogatás. Ez oda-vissza megjelenítést és vezérlést jelent a támogatott okostelefonok esetén! Ezzel pedig még mindig nincs vége a rendszernek, ugyanis egy iPad táblát és 2 fejhallgatót is találunk az utastérben a rendszerhez csatlakoztatva!


Sony Xplod Mazda CX5

Ezen kívül pedig olyan újdonságokat is találhatunk majd a Sony standon, amit kifejezetten az Autó, Motor és Tuning Show keretein belül fog bejelenteni és bemutatni a cég! Hogy pontosan mit, azt nem árulnánk el, hisz akkor már ezért is érdemes legyen ellátogatni az AMTS-re, de annyit azért elárulhatunk, hogy az NFC technológiával kapcsolatos termékekről van szó!

sony.hu