A brit márkákat előszeretettel tuningoló Arden ezúttal a Jaguar csúcskategóriás kabrióját, a legújabb XKR-S-t vette célkeresztbe.

A gyárilag 543 lóerős, kompresszoros V8-a blokkal rendelkező XKR-S teljesítményére minden bizonnyal senkinek nem lehet panasza, a megjelenésére viszont annál inkább: a gyár hiába szerelte fel extra aerodinamikai kiegészítőkkel, a végeredmény különösebben szépnek továbbra sem mondható. A német tuning cég ezen próbált segíteni egy kis plusz optikával - hogy sikerült-e nekik, döntse el mindenki maga.

Az Arden kúrája kétdarabos első spoilert, új küszöböket, hátsó szellőzőket, valamint sűrű díszrácsokat tartalmaz, az extra sportosságot pedig pirosra fényezett elemekkel igyekeztek garantálni. Felnik terén a cég saját, 21 colos - szintén díszfénnyel ellátott - garnitúrája került fel opcióként pedig beömlőkkel tagolt motorháztető is kérhető. A hangzásról egyedi sportkipufogó gondoskodik, hátul négy végződéssel szerelve.

Akinek ez nem elég, a külső mellett akár a komplett utasteret is újraszabják, továbbá a motorhoz is kínálnak extra chiptuning opciókat.