A WRAPworks egy viszonylag új név a piacon, így minden új munkájukkal bizonyítaniuk kell, hogy érdemesek a fennmaradásra. Ezt legutóbb egy ráncfelvarrás előtti W216 Mercedes CL500-on igyekeztek bemutatni.

A munka nagyját egy teljes fóliázás tette ki, ahol a teljes szó szerint értendő, még a hűtőmaszkra is jutott belőle. A matt fehér külsőt pár zöld design elem töri csak meg és egy új első emblémát is kapott az autó, de az első és hátsó lámpák is sötétedtek pár falatnyi speciális fóliának köszönhetően. Az optikát egy 21 colos Lorinser felni garnitúrával egészítették ki.

Bár nevükből nem következne egyértelműen, de saját kipufogórendszerrel is rendelkeznek, melyet felszerelve és az elektronikát hozzá hangolva a gyári 382 lóerő és 530 Nm helyett 404 ló és 550 Nm-nyi forgatónyomaték gyorsítja akár 280-ig a CL500-ast, a kiiktatott sebességszabályzásnak köszönhetően.

A fóliázás nem olcsó mulatság, a teljes munka 3.780 dollárba (kb. 800 ezer HUF) kerül, míg a motorikus beavatkozásokért 1.592 dollárt (kb. 340 ezer HUF) kérnek el.