Még augusztusban adtunk hírt a Hamann Motorsport Gran Coupe átiratának előzeteséről, a komplett pakett pedig csak most - érdekes módon Essen utánra időzítve - küszölt el teljesen.

A Hamann cirka 25 éves múlttal rendelkező szakértelme jól tükröződik az optikai-aerodinamikai szetten. Az autó sportos, de mégsem hivalkodó spoilerezést kapott, új első és diffúzoros hátsó lökhárítókkal, szolid küszöbökkel valamint szárnnyal felszerelve. Kiegészítők terén LED-es nappali fény, karbon motorháztető, valamint négy sportos kipufogóvég került fel.

Felnikből is komoly kínálat érhető el a cégnél a típushoz, ezek közül az Anniversary EVO Hyper Black garnitúrát ajánlják elsősorban, 9x21 és 10x21 colos méretben, elől 255/30, hátul 295/25-ös abroncsokkal szerelve. A futóművet rugók segítségével 30 mm-el ültették meg, a sportosabb vezetési élmény, és persze a komolyabb optika jegyében.

A belső tér kialakításánál teljesen a megrendelő igényeihez igazodnak, többféle berakás és betét, valamint bőr és alcantara kárpitozás tartozik a repertoárba, alumínium pedálok, valamint egyedi szőnyegek társaságában.