Bármilyen meglepő, ezt a Range Rovert nem a Kahn Design alakította át. Az módosítások elkövetője a német Hofele, aki egy kellemes csomaggal jelentkezett a legújabb szériás modellhez.

Annak, aki figyelemmel követi a cég munkásságát, a koncepció elnevezése rögtön ismerős lehet. Igen, volt már egy Royster GT 460-as csomag korábban, igaz az még Volkswagen Touareg alapra építkezve.

A mostani csomag hasonló finomságokat hoz a britek prémium szabadidőautójához: 20-22 colos saját márkás (Reverso II) felnik, 40 mm-t süllyesztő elektronikus ültetőmodul, valamint szolid, de elegáns spoilerek, hátul diffúzorral és négy kéménnyel kiegészítve.

A motorháztető alatt a Hofele chiptuningja vadítja meg a helyzetet, az előzetes híresztelések szerint cirka 20%-al, az összes erőforrást érintően. Így például a 4,4 literes turbódízel V8-as 339 lóerejéből 410-et csináltak, a nyomaték pedig 600-ról 720 Nm-re nőtt.

Az utastér módosítása már egyedileg rendelhető opció, az ügyfél kívánalmai szerint többféle minőségi kárpit, bevonat és berakás választható.

A gépről egyelőre két grafika látott napvilágot, de hamarosan fotók is várhatók, legalábbis a cég közleménye szerint.