Habár már korábban is készített egy szolidabb csomagot a típushoz, a prémium kategóriában utazó Wheelsandmore újra nekifutott a Lamborghini Aventadornak. A célkeresztben most a teljesítmény áll.

Hasonlóan az optikai megoldásokhoz, itt sem feszítették tovább a húrt annál, mint amit az átlag Aventador tulajdonos (milyen szépen hangzik) is nyugodt szívvel bevállalna a méregdrága sportautójára.

Igen, ezúttal is a jól ismert chip-légszűrő-kipufogó hármasról lesz szó. A moderáltan kihegyezett vezérlés mellett, a hatékonyabb légbevezetést karbon airbox-szal oldották meg, a gázok elvezetéséről rozsdamentes, hangolható rendszer gondoskodik.

Végeredményként hangzatos 777 PS-t (766 lóerőt) hoztak ki a gyárilag 690 pacis, 6.5 literes V12-esből, a nyomaték pedig 690-ről 750 Nm-re nőtt.

Külső módosítások tekintetében maradt a háromrészes, gyönyörű 6Sporz2 kovácsolt felni garnitúra, elől 20, hátul 21 colos méretben, 255/30 ás 355/25-ös Pirelli abroncsokba csomagolva. Változás csupán a színben van: a májusban megismert Hot Chocolate árnyalat helyett az új verzió hófehérben tündököl.

Ha lehet választani, mi a barnára szavazunk.