Újabb színes demóautóval kampányol a Fostla. A nemrégiben bemutatott rikító kék RS6 után, a német cég most egy korábbi generációs Mercedes SL55 AMG-t csomagolt sárgába, a fólia alatt pedig a típushoz készült csomagjuk figyel.

Hogy az érdekes marketing előnyükre válik-e, megint más kérdés. A keménytetős kabrió a Prior Design két évvel ezelőtt gyártott widebody szettjét kapta, szélesített sárvédőkkel, küszöbökkel, új lökhárítókkal, és hűtőrácsokkal. Azonban míg feketében ez a szett rendkívül ütősen mutatott, a sárga verzió - pláne az alsó rácsozás alatt feketén hagyott ívvel - már inkább lett kicsit furcsa, mint szép.

Nem igazán segítenek a helyzeten a sárga küllős, peres gumikkal szerelt 20 colos felnik sem, önmagukban szépek, de egészében a dolog valahogy csak nem jön át. A Fostla az összes üveget, valamint a lámpabúrákat is sötétítette, feketék a szellőzők, a diffúzor, és a kipufogóvégek is.

A futóművet mindenesetre szépen megültették, a motorikusan pedig chiptuning segítségével húzták fel a teljesítményt, 548 lóerőre.